Παναθηναϊκός και Εθνική ομάδα με 0% γκανιότα** και ενισχυμένες αποδόσεις!

Η μπασκετική δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση!

Στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Εθνική μας αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τη Λετονία και στο Pamestoixima.gr τη δράση της συγκεκριμένης αναμέτρησης τη ζεις διαφορετικά, με 0% γκανιότα** στην αγορά τελικό αποτέλεσμα και σούπερ ενισχυμένη απόδοση στην αγορά «νίκη Ελλάδας με 1-5 πόντους» (4.75)!

Επίσης, ο Παναθηναϊκός ψάχνει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στη Μπασκόνια. Ακόμα μια σπουδαία αναμέτρηση της EuroLeague, την οποία στο Pamestoixima.gr μπορείς τη ζήσεις παραπάνω, με 0% γκανιότα** στην αγορά «τελικό αποτέλεσμα» και σούπερ ενισχυμένη απόδοση στο ειδικό στοίχημα «νίκη Παναθηναϊκού με 11-15 πόντους» (7.15)!

Επίσης, με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση! Weekly Pass από το Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση! Περισσότερα θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.