Μπενζεμά, Ντι Μαρία και Ολυμπιακός σε ενισχυμένες αποδόσεις!

Στο Pamestoixima.grτη δράση του Ολυμπιακός – Παρτιζάν τη ζεις παραπάνω, με 0% γκανιότα** στην αγορά «νικητής»!

Μπορεί να μετράμε αντίστροφα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, ωστόσο η ποδοσφαιρική δράση στην Ευρώπη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση! Θα επικρατήσει η Ρεάλ Μαδρίτης της Κάντιθ; Θα περάσει η Γιουβέντους από την έδρα της Βερόνα;

Δράση έχουμε και στο μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Παρτιζάν. Στο Pamestoixima.grτη δράση του Ολυμπιακός – Παρτιζάν τη ζεις παραπάνω, με 0% γκανιότα** στην αγορά «νικητής»!

Επίσης, με το WeeklyPass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση! Weekly Pass από το Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση! Περισσότερα θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Ακόμα, την Πέμπτη (10/11) είναι γι’ ακόμα μια ημέρα διαθέσιμο το ειδικό κουπόνι με specialbetsσε ενισχυμένες αποδόσεις. Ορισμένες από τις ενισχυμένες αποδόσεις της Πέμπτης (10/11) στο Pamestoixima.gr:

  • Βερόνα – Γιουβέντους: Ντι Μαρία να σκοράρει (3.75)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ: Μπενζεμά να σκοράρει (1.65)
  • Ολυμπιακός – Παρτιζάν: Νίκη Ολυμπιακού με 11-15 πόντους (4.50)

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, BetBuilder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.