Για το μέλλον του μίλησε ο Μαρσέλο Φλόρες

Σχετικά με το μέλλον του στο εθνικό επίπεδο μίλησε ο νεαρός Μαρσέλο Φλόρες σε σχετική ερώτηση που το απευθύνθηκε.

Ο Μαρσέλο Φλόρες της Άρσεναλ ο οποίος τον τελευταίο καιρό ήταν αντικείμενο συζήτησης αφού μπορεί να αγωνιστεί και με τον Καναδά αλλά και το Μεξικό στο ερχόμενο Μουντιάλ, φέρεται να πήρε την απόφασή του. Δεν έχει ακόμη επίσημη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα του Αρτέτα, όμως ο 18χρονος Καναδο-μεξικανός να πάει εξαιρετικά με την Κ23 ομάδα των «κανονιέρηδων».

Ο Φλόρες έχει γεννηθεί στο στον Καναδά από Μεξικανό πατέρα και Καναδή μητέρα. Έχει καταγράψει δύο ανεπίσημες συμμετοχές με τους Μεξικανούς που σημαίνει ότι αν θελήσει μπορεί να αλλάξει.

Όπως δήλωσε ο ίδιος όμως: «Ο Καναδάς θέλει να με καλέσει κι αυτός, αλλά πιστεύω ότι αν γίνει η κλήση από το Μεξικό θα πάω με αυτούς. Αλλά πραγματικά ακόμα δεν είμαι εντελώς σίγουρος και ετοιμάζομαι να πάρω μια απόφαση όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Μπορεί ο πατέρας μου να είναι Μεξικανός και παθιασμένος με το ποδόσφαιρο αλλά δεν με επηρεάζει σχετικά με την επιλογή μου».

Ο Φλόρες ήταν στην αρχική αποστολή του Καναδά για το Gold Cup του ’21 αλλά εν τέλει επέλεξε να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά με την ομάδα νέων του Μεξικού. Βέβαια ο προπονητής του Μεξικού δήλωσε ότι: «Ο Φλόρες θα πρέπει σύντομα να επιλέξει σε ποια εθνική ομάδα θέλει να αγωνιστεί αλλά μην νομίζει ότι η όποια απόφασή του, τού δίνει αυτόματα και μια θέση στο Κατάρ».