Θέλει να είναι βασικός στο Μουντιάλ ο Οφόρι

Οφόρι

Ο Ρίτσαρντ Οφόρι, ελπίζει να διεκδικήσει εκ νέου την αρχική του θέση στην εθνική ομάδα της Γκάνας ενόψει του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο Οφόρι έχασε τη θέση του στην Γκάνα, από τον κίπερ της Τσάρλτον Αθλέτικ, Τζότζο Γουόλλακοτ, αφού αποκόμισε τραυματισμό κατά τη διάρκεια των προκριματικών.

Με 24 ημέρες να απομένουν μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ, ο υπαρχηγός των Bucs είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί για τη θέση του βασικού.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι οι Ορλάντο Μάτζικ επειδή δουλεύεις με τον σύλλογό σου σε καθημερινή βάση και η εθνική ομάδα βασίζεται σε αυτό που κάνεις για τον σύλλογο», είπε.

«Οπότε για μένα, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι πραγματικά την εθνική ομάδα γιατί αν δεν είσαι κατάλληλος για τον σύλλογό σου θα πας στην εθνική ομάδα και πνευματικά θα είσαι αδύναμος.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να αποδώσω και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στον σύλλογο, ώστε όταν σε καλέσουν, να ξέρεις ότι είσαι έτοιμος.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η μεγαλύτερη στιγμή. Είναι το όνειρο κάθε νεαρού παίκτη να παίξει σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά για μένα, αυτή τη στιγμή, σκέφτομαι τον σύλλογο και πώς μπορώ να τους βοηθήσω να πετύχουν την επιτυχία που σχεδιάζαμε για τη σεζόν».

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!