Η τεχνολογία μίλησε: Μέσι vs Ρονάλντο ο τελικός

Μέσι Ρονάλντο

Η τεχνολογία μπήκε και σε αυτό το Μουντιάλ στην εξίσωση και στο κάλεσμα να προβλέψει τελικό, η απάντηση ήταν Μέσι vs Ρονάλντο.

Το Μουντιάλ του Κατάρ απέχει λιγότερο από μήνα και τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν. Αυτή τη φορά τα στοιχεία μπήκαν σε έναν υπερυπολογιστή με στόχο να προκύψει το ζευγάρι του τελικού. Ο υπερυπολογιστής αναλύοντας τα στοιχεία των τεσσάρων τελευταίων ετών αποφάνθηκε πως ο τελικός του Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι Μέσι vs Ρονάλντο.

ι δυο τους υπήρξαν αντίπαλοι για πάρα πολλά χρόνια με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, έχοντας μεγάλη κόντρα για τη Χρυσή Μπάλα και γενικά τα ατομικά ρεκόρ. Το μόνο πεδίο στο οποίο δεν έχουν αναμετρηθεί είναι αυτό των εθνικών ομάδων και ένας υπερυπολογιστής τώρα προβλέπει ότι θα είναι αντίπαλοι στον τελικό του Μουντιάλ στις 18 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, ο συγκεκριμένος υπερυπολογιστής λαμβάνει υπόψιν την παρουσία της κάθε ομάδας στα τελευταία τέσσερα Μουντιάλ, όπως και την παγκόσμια κατάταξη της FIFA.

Υπολογίζοντας, επομένως, αυτά τα δεδομένα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο τελικός θα είναι Αργεντινή – Πορτογαλία. Την προηγούμενη φορά που είχε κάνει πρόβλεψη πάντως, στο Μουντιάλ 2018, απέτυχε παταγωδώς, αφού έβγαζε την Ισπανία παγκόσμια πρωταθλήτρια αλλά τελικά αποκλείστηκε στη φάση των «16» από τη Ρωσία.