Ο Κάντρι θέλει τη Τυνησία στα νοκ άουτ

Κάντρι

Ο Κάντρι αποκαλεί «προσωπική του φιλοδοξία» να βάλει την ομάδα του στις νοκ άουτ φάσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά.

Ο Κάντρι κέρδισε το Kirin Cup τον Ιούνιο, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να παραιτηθεί εάν η Τυνησία δεν καταφέρει να βγει από τη φάση των ομίλων στο Κατάρ.

«Είναι προσωπική μου φιλοδοξία. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα έχω πετύχει στην αποστολή μου, παρά το πόσο δύσκολο είναι το έργο”, δήλωσε ο Κάντρι. «Θέλουμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και να περάσουμε στον νοκ άουτ γύρο την έκτη φορά που το ζητάμε».

Καλή τύχη να βγούμε από το Group D, όμως.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Η Τυνησία αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Γαλλία – η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τρομακτική επίθεση με τον Εμπαπέ και τον νικητή της Χρυσής Μπάλας Καρίμ Μπενζεμά και την ημιφιναλίστ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Δανία, μαζί με την Αυστραλία.

«Είμαστε πολύ ρεαλιστές. Παρ’ όλα αυτά, θα μεταφέρω στους παίκτες ένα μήνυμα αισιοδοξίας και φιλοδοξίας, παρόλο που ξέρω ότι η αποστολή είναι δύσκολη», δήλωσε ο Κάντρι. «Το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις πώς να αντιμετωπίζεις τις δύσκολες στιγμές σε ένα παιχνίδι».

Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά από αυτά δεδομένης της επίθεσης της Γαλλίας και της εξαιρετικής ομαδικής δουλειάς που ενώνει μια δανέζικη ομάδα που πίεσε σκληρά την οικοδέσποινα Αγγλία στα ημιτελικά του Euro 2020.

Οι Τυνήσιοι δεν έχουν περάσει ποτέ από τη φάση των ομίλων σε πέντε εμφανίσεις σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπήρξαν μόνο δύο νίκες – η πρώτη εναντίον του Μεξικού το 1978 και στη συνέχεια εναντίον του Παναμά πριν από τέσσερα χρόνια στη Ρωσία.