Ο Ντεσάμπ θα περιμένει τον Βαράν

Βαράν

Μετά τον τραυματισμό του και τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Βαράν διαγνώσθηκε με βαριά θλάση, που ίσως του κοστίσει το Μουντιάλ.

Ο Ενγκόλο Καντέ είναι εκτός Μουντιάλ. Ο Μάικ Μενιάν υπάρχουν λίγες πιθανότητες να προλάβει. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ το τελευταίο που θα ήθελε είναι να δει κι άλλον παίκτη της Γαλλίας να χάνει τη διοργάνωση. Αναφορικά με τον Ραφαέλ Βαράν, η ανησυχία θα διατηρηθεί μέχρι τελευταία στιγμή.

Ο Γάλλος στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε στο ματς με την Τσέλσι. Αποχώρησε με πρόβλημα στο μηρό. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, «έδειξαν» θλάση. Ο Έρικ Τεν Χαγκ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως ο παίκτης δεδομένα δε θα είναι διαθέσιμος για τον ίδιο, μέχρι τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το μεγάλο ερώτημα πλέον, είναι αν θα προλάβει το Μουντιάλ. Οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν πως τα πάντα είναι οριακά. Έστω λίγες παραπάνω πιθανότητες υπάρχουν για να προλάβει, αλλά δεν υπάρχει διάθεση ρίσκου όπως επιβεβαίωσε ο Ντεσάμπ.

Ο ομοσπονδιακός των «τρικολόρ» ξεκαθάρισε πως θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Κατάρ, μόνο αν είναι έτοιμος στο 100% για να αγωνιστεί. Διαφορετικά θα τον αφήσει εκτός.