Εκτός Βραζιλίας για το Κατάρ ο Κουτίνιο

Κουτίνιο

Ο Τίτε εξάντλησε την υπομονή του με τον Κουτίνιο, αφού ο μέσος της Άστον Βίλα συνεχίζει να βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Η καθοδική πορεία του άλλοτε αστέρα της Λίβερπουλ συνεχίζεται. Ο κατήφορος που έχει ξεκινήσει μετά τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, συνεχίζεται και στην επιστροφή του στη Premier και την Άστον Βίλα. Ο Κουτίνιο έχοντας συμπληρώσει το 30ο έτος στην ηλικία του αδυνατεί να επανέλθει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης με αποτέλεσμα ο Τίτε να ψάχνει τον αντικαταστάτη του στην εθνική ενόψει Μουντιάλ του Κατάρ.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Το καλοκαίρι η Άστον Βίλα ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τη Μπαρτσελόνα και από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Οι «Χωριάτες» του δίνουν χρόνο συμμετοχής. Έχει παίξει στα έντεκα από τα δώδεκα παιχνίδια της ομάδας στη φετινή Premier League. Αποτέλεσμα; Μηδέν γκολ, μηδέν ασίστ!

Έτσι πιθανότατα ο Κουτίνιο θα βρεθεί εκτός Μουντιάλ επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κάκιστη πορεία του τα τελευταία χρόνια. Η θέση του θα καλυφθεί είτε από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο της Λίβερπουλ είτε από τον Έβερτον Ριμπέιρο της Φλαμένγκο. Η Βραζιλία πηγαίνει στο Κατάρ με στόχο τη κατάκτηση του τροπαίου. Η «Σελεσάο» παρουσιάζεται εδώ και καιρό έτοιμη για αυτή τη πρόκληση. Με ηγέτη τον Νέιμαρ και μια ομάδα που δείχνει να έχει ρυθμό, ταχύτητα και φαντασία στο παιχνίδι της μπορεί να φθάσει ως το τέλος της διαδρομής. Για τον Κουτίνιο πάντως αυτό θα είναι ένα ακόμη χτύπημα. Μια ειδοποίηση που θα βαρέσει δυνατά σαν καμπάνα στο μυαλό του…