Κλάιφερτ: Ντε Γιονγκ και Ντεπάι χρειάζονται χρόνο

Κλάιφερτ

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και Ολλανδίας Πάτρικ Κλάιφερτ αναφέρθηκε στη πορεία της Ολλανδίας. αλλά και στους Ντε Γιονγκ και Ντεπάι.

Καυστικός ο Πάτρικ Κλάιφερτ στην διαχείριση των Καταλανών στους δύο παίχτες που αποτελούν βασικές επιλογές των «Οράνιε». Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως ενώ η Μπαρτσελόνα είχε διάθεση να τους αποδεσμεύσει εν τέλει τους κράτησε με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουν το χρόνο συμμετοχής που χρειάζονται.

«Δεν είναι καλό σημάδι, όλοι γνωρίζουν το επίπεδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Χρειάζεσαι λεπτά στα πόδια για να μπορέσεις να παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε ο Κλάιφερτ στο Reuters.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

«Σε αυτό το επίπεδο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις τουλάχιστον 75 λεπτά. Όταν οι παίκτες δεν φεύγουν για οποιονδήποτε λόγο, τότε πρέπει επίσης να γνωρίζουν τις συνέπειες, ότι δεν θα παίξουν τα λεπτά που χρειάζονται πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε.

Η Εθνική Ολλανδίας είναι 15 ματς αήττητη, αλλά ο Κλάιφερτ είπε ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Πιστεύω ότι θα περάσουν από τη φάση των ομίλων και την επόμενη φάση, στα προημιτελικά, ξεκινά το πραγματικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω ότι εκεί θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες με άλλες χώρες, Γαλλία, Βραζιλία και Αργεντινή. Αυτές οι χώρες έχουν παίκτες που μπορούν να αποφασίσουν ένα παιχνίδι σε ένα δευτερόλεπτο», συμπλήρωσε.

Την τελευταία φορά που ο Φαν Γκάαλ ήταν προπονητής της Ολλανδίας, την οδήγησε στους ημιτελικούς το 2014 και στην τρίτη θέση