Τότεναμ, Άρης και όχι μόνο σε ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Το Σάββατο που έχουμε μπροστά μας είναι γεμάτο με σημαντικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα

Στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος, το ερώτημα είναι αν ο Άρης θα καταφέρει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Ιωνικό, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Τότεναμ, η οποία για τη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος παίζει εντός έδρας απέναντι στην Έβερτον.

Στο Pamestoixima.gr ΟΛΑ τα παιχνίδια της SuperLeague, όπως και αυτά της PremierLeague, τα ζεις με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «τελικό αποτέλεσμα»!

Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!

Εκτός από τα παραπάνω, η δράση συνεχίζεται με σούπερ προσφορά* στα VirtualSports στο Pamestoixima.gr! Συγκεκριμένα, μέχρι τις 16/10 υπάρχει Moneyback* στα Virtuals+!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, BetBuilder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.