Κορέα: «Στο Κατάρ θα πάω μέχρι και ως παιδί για τα νερά»

Κορέα: «Στο Κατάρ πάω μέχρι και ως παιδί για τα νερά»

Για την επιθυμία του να βρεθεί στην αεροπλάνο για το Κατάρ με την Εθνική Αργεντινής μίλησε ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ανχέλ Κορέα.

Για την ενότητα τους γκρουπ, αλλά και για το πόσο θέλει να βρεθεί στο Κατάρ μίλησε σε δηλώσεις του σε μέσα της Αργεντινής ο Ανχέλ Κορέα.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος επιθετικός είπε:

«Όσο πλησιάζει, τα νεύρα γίνονται όλο και περισσότερο αισθητά. Νομίζω ότι η ομάδα πάει καλά, δουλεύουμε μαζί εδώ και πολύ καιρό και τα πράγματα πάνε καλά, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

«Αισθάνομαι μέρος της ομάδας, κάθε φορά που χρειάστηκε να παίξω, νομίζω ότι τα πήγα καλά. Είναι ξεκάθαρο ότι τον τελευταίο καιρό ήταν εύκολο λόγω της ποιότητας των παικτών που έχει η εθνική ομάδα και λόγω της δυναμικής που έχει. Όλα είναι θετικά, ότι κάθε παίκτης που μπαίνει, πάει καλά».

«Ελπίζω να είμαι στη λίστα. Είναι το πλάνο και είναι αυτό προς το οποίο εργάζομαι. Η εκπροσώπηση της χώρας θα ήταν το μέγιστο. Είχα την τύχη να είμαι πάντα εκεί και να μπορώ να συνοδεύω την ομάδα. Κάθε φορά που με επιλέγουν, το απολαμβάνω στο μέγιστο γιατί το να φοράω τη φανέλα της εθνικής ομάδας είναι ό,τι πιο όμορφο».

«Το μυστικό μας είναι ότι είμαστε μια ομάδα αδερφών. Η ένωση μας κάνει να παίξουμε καλά. Δεν αισθανόμαστε κατώτεροι κανενός».

«Ήταν περίπλοκο. Τον Ιούνιο ένιωσα ενόχληση στο σύρμα που μου είχαν βάλει στην επέμβαση και δεν είπα τίποτα γιατί ήθελα να είμαι εκεί εναντίον της Ιταλίας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έπρεπε να είμαι εκεί. Γι’ αυτόν τον λόγο έπρεπε να φύγω από την ομάδα πριν τον αγώνα με την Εσθονία για να μπορέσω να χειρουργηθώ».

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

«Με τον Μολίνα και τον Ντε Πολ μιλάμε κάθε μέρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Ας ελπίσουμε ότι η καριέρα μου δεν θα τελειώσει χωρίς να παίξω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».

«Το μεγάλο μου όνειρο είναι να παίξω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Την τελευταία φορά (2018), έμεινα στην προκαταρκτική λίστα. Αυτό με επηρέασε πολύ, το να είμαι εκεί είναι το όνειρο κάθε αγοριού.

«Για να πάω στο Κατάρ, θα πάρω και τον ρόλο του παιδιού για τα νερά, το θέλω όπως τίποτα άλλο».

«Βλέπω τον Μέσι πολύ χαρούμενο, να το απολαμβάνει κάθε φορά που πηγαίνει στην εθνική ομάδα. Αυτό είναι καλό για όλους και περισσότερο για εμάς, ότι μας κάνει να απολαμβάνουμε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι».