Πιέζει ο Πέπι για να μπει στο αεροπλάνο για Κατάρ

Πέπι

Ο Ρικάρντο Πέπι σκόραρε με την Γκρόνινγκεν στο πρώτο του παιχνίδι από τότε που αγωνίστηκε για την εθνική ομάδα ανδρών των ΗΠΑ.

Το γκολ είναι το δεύτερο του Πέπι σε ισάριθμα παιχνίδια με την Γκρόνινγκεν, αφού ο πρώην σταρ της FC Dallas δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για σχεδόν ένα χρόνο με τον σύλλογο και τη χώρα. Προηγουμένως είχε σκοράρει στην ήττα με 2-1 από τη Σπάρτα Ρότερνταμ λίγο πριν τη διεθνή διακοπή.

Ο Πέπι, ο οποίος είναι δανεικός με την Γκρόνινγκεν από την ΦΚ Άουγκσμπουργκ, αγωνίζεται αυτή τη στιγμή με τους Χεσούς Φερέιρα, Τζος Σάρτζεντ και Τζόρνταν Πέφοκ για μια θέση στην ομάδα των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Αυτή η μακρόχρονη «ξηρασία» του, τον είδε να πέφτει από βασικός στη φούσκα για την ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη θέση του πιθανότατα να καθορίζεται από την απόδοσή του σε επίπεδο συλλόγων τις επόμενες εβδομάδες.

Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει κόντρα στη Σαουδική Αραβία μετά την εκκίνηση, αλλά ξεκίνησε καλά με την Γκρόνινγκεν, έχοντας ήδη προσφέρει δύο γκολ και μία ασίστ για τον ολλανδικό σύλλογο.