Με τα φαβορί στους ομίλους

Αργεντινή

Μακροχρόνια Μουντιάλ με στήριξη και πίστη στα φαβορί για κατάκτηση της πρώτης θέσης των ομίλων τους

Το Μουντιάλ του Κατάρ πλησιάζει και τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω του όλο και περισσότερο. Με την πάροδο του χρόνου περισσότερες μακροχρόνιες επιλογές αλλά και περισσότερα διαθέσιμα στοιχήματα για κάθε αγώνα θα κάνουν την εμφάνισή τους από διάφορες στοιχηματικές εταιρίες. Συντηρητικά θα κινηθώ στα πρώτα μου μακροχρόνια Μουντιάλ, επιλέγοντας τα φαβορί για κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό τους.

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Group C της διοργάνωσης. Σε αυτόν έρχονται αντιμέτωποι Πολωνία, Αργεντινή, Μεξικό και Σαουδική Αραβία. Όμιλος με ξεκάθαρο φαβορί (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) καθώς η Αργεντινή είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αρκετά ώριμη ώστε να κάνει αυτό που χρειάζεται για να μην αγχωθεί καθόλου στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Ομάδα με εξαιρετικές μονάδες σε κάθε γραμμή του γηπέδου και με μαέστρο τον Λιονέλ Μέσι, είναι έτοιμη να παλέψει ακόμα για την κατάκτηση του Μουντιάλ.
Το πρόγραμμα είναι υπέρ μας, καθώς τα δύο πρώτα παιχνίδια των Αργεντινών είναι απέναντι σε Σαουδική Αραβία και Μεξικό αντίστοιχα. Αν και οι τελευταίοι είναι αξιόλογη ομάδα, σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουν την ποιότητα της Αργεντινής και το εμπόδιό τους θα ξεπεραστεί εύκολα ή δύσκολα. Τελευταία αγωνιστική των ομίλων το παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία, η οποία μόνο αν κάνει και αυτή το 2/2 και παράλληλα δεν χάσει από τους Αργεντινούς μπορεί να πάρει την πρώτη θέση.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Δεύτερη και δυσκολότερη επιλογή από το Group F. Βέλγιο, Κροατία, Μαρόκο και Καναδάς θα αναμετρηθούν με στόχο την πρόκριση. Είναι χάσιμο χρόνου να αναλύσουμε την αποστολή του Βελγίου, καθώς όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα που υπάρχει σε αυτή. Παίκτες όπως ο Ντε Μπρόινε και ο Λουκάκου (αν και ανέτοιμος αυτήν την περίοδο) μπορούν να κάνουν την διαφορά σε κάθε παιχνίδι. Και εδώ το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό καθώς τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια του Βελγίου είναι τα 2 πρώτα. Αυτά κόντρα σε Καναδά (1η αγωνιστική) και Μαρόκο (2η). Το μοναδικό αγκάθι των Βέλγων μπορεί να θεωρηθεί η άμυνά του καθώς από το κέντρο και μπροστά υπάρχει πολλή ποιότητα και εξαιρετικές μονάδες. Οι νίκες στα πρώτα δύο παιχνίδια θα έρθουν εύκολα ή δύσκολα αλλά και το παιχνίδι κόντρα στους Κροάτες είναι από αυτά που μπορούν να κερδηθούν.

Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο των ισοβαθμιών και των βολικών αποτελεσμάτων στις τελευταίες αγωνιστικές αυτών των διοργανώσεων αλλά ποντάρουμε με βάση τη λογική και τη δυναμικότητα των ομάδων.

Μακροχρόνια δυάδα
Νικητής Ομίλου
Βέλγιο
1.57
Νικητής Ομίλου
Αργεντινή
1.43