Φαν Χάαλ: Θα είμαστε καλύτεροι στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Φαν Χάαλ

Ο ολλανδός προπονητής Λουίς φαν Γκάαλ δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του κόντρα στο Βέλγιο.

Ένα γκολ από τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ ήταν αρκετό για να αναδειχθεί νικήτρια η ολλανδική ομάδα και να νικήσει για δεύτερη φορά στο Nations League το Νο.2 του κόσμου. Ο Φαν Χάαλ παραδέχτηκε επίσης ότι είχε σχεδόν αποφασίσει για την ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ωστόσο, ο Φαν Χάαλ δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του και, όπως αναφέρει το Reuters, δήλωσε ότι θα ελπίζει ότι θα τα πάει καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ολλανδός προπονητής παραδέχθηκε επίσης ότι το Βέλγιο είχε το καλύτερο παιχνίδι στο τέλος της ημέρας.

«Υποθέτω ότι θα τα πάμε καλύτερα στην κατοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο Φαν Χάαλ σε συνέντευξη Τύπου. «Δεν ήμασταν πολύ καλοί κόντρα στο Βέλγιο, αν και χωρίς κατοχή, νομίζω ότι τα πήγαμε καλά».

«Αυτό είχε να κάνει με τη φόρμα της ημέρας και την ποιότητα του αντιπάλου. Το Βέλγιο είναι το νούμερο δύο στην παγκόσμια κατάταξη για κάποιο λόγο. Και είναι απίστευτο που τους έχουμε νικήσει δύο φορές».

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Ο Φαν Χάαλ ισχυρίστηκε ότι η Ολλανδία θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για τις ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Νομίζω ότι θα είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για να αντιμετωπίσουμε. Δείξαμε ότι αν είμαστε εκτός παιχνιδιού μπορούμε ακόμα να είμαστε δύσκολο να διασπαστούν παίζοντας πιο συμπαγής», δήλωσε ο Φαν Χάαλ.

«Έχω περισσότερη ποιότητα τώρα στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή. Μόνο τότε είχαμε πιο αποκλειστική ποιότητα μπροστά με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι και τον Άριεν Ρόμπεν. Αλλά με τον Φαν Πέρσι τραυματισμένο μερικές φορές, είχα ένα νεαρό αγόρι να συμπληρώσει πολλές φορές τότε. Το όνομά του ήταν Μέμφις Ντεπάι».

Ο Φαν Χάαλ άφησε επίσης να εννοηθεί ότι παραλίγο να αποφασίσει για την ομάδα που θα πάρει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Περιμένω από τους παίκτες μου να παίξουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο στον σύλλογό τους».