Ισπανική υπόθεση η κορυφή

Μακροχρόνια Μουντιάλ

Μακροχρόνια ματιά στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ του Κατάρ με επιλογή στον διπλασιασμό από τον Πολυχρόνη Δερμιτζάκη.

Διάλειμμα για τις εθνικές, διάλειμμα και εμείς. Δυνατό ξεκίνημα στοιχηματικά, αλλά μια μικρή κοιλιά ακολούθησε οπότε καλό θα μας κάνει. Αλλά δεν μπορώ να μείνω και πολύ ήσυχος. Η εβδομάδα αυτή μου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσω τις εθνικές ομάδες για να έχω μια εικόνα και για το Μουντιάλ. μια μοναδική εμπειρία, από πολλές απόψεις.  Αλλά αρκετά με τις αερολογίες και πάμε να δούμε στα σημερινά μακροχρόνια Μουντιάλ τι θα ποντάρουμε στο μακρινό Κατάρ.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Στα του οίκου μας

Προφανώς και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα πέσει στον 5ο όμιλο.

Ισπανία – Γερμανία – Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα.

Εκ των δυνατών ομίλων με δύο σούπερ Ευρωπαϊκές ομάδες και δύο ύπουλες ομάδες. Πυκνά συχνά οι «Σαμουράι» έχουν κάνει την έκπληξη και την υπέρβαση/πρόκριση στην επόμενη φάση. Και η Κόστα Ρίκα όμως έχει κάνει τις εκπλήξεις της, ποιο επώδυνη για εμάς ο αποκλεισμός στα πέναλτι στην φάση των 16 κόντρα στην Εθνική μας ομάδα στο Mundial της Βραζιλίας ακόμα τσούζει… Αυτά στο παρελθόν όμως. Στο σήμερα. Δεν θεωρώ αφελής ούτε την Ισπανία, ούτε τη Γερμανία. Μετά τις αποτυχίες που είχαν, προσπαθούν να σταθεροποιηθούν ξανά. Σταθερή συμμετοχή στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων και τουλάχιστον πρόκριση μέχρι τους 8, είναι το μίνιμουμ των απαιτήσεων που έχουν. Γενικά επανέρχονται, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που στοιχηματικά θα στηριχτώ σε αυτές τις δύο ομάδες. Το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής θα κρίνει πολλά. Ωστόσο από τώρα θα ποντάρω στον νικητή ομίλου, σε αποδόσεις διπλασιασμού, στην Ισπανία. Στα σημεία την βρίσκω λίγο καλύτερη από τους Γερμανούς. Τα αποτελέσματα τους στο Nation League τα βρίσκω λίγο αδιάφορα. Ποιος νοήμων ποδοσφαιριστής θα έβαζε τα «πόδια του στη φωτιά» όπως είναι η έκφραση, με κίνδυνο τραυματισμού, 1,5 μήνα πριν την σέντρα στο Μουντιάλ?

Αυτά σε πρώτη ανάγνωση για τα προγνωστικά μας και τα μακροχρόνια στοιχήματα για το Μουντιάλ του Κατάρ. Μέχρι να ανοίξουν και άλλο οι αγορές και τα ειδικά στοιχήματα. Αλλά φυσικά μέχρι να φτάσουμε στην τελική φάση, με τις τελικές επιλογές των προπονητών έχουμε λίγο δρόμο ακόμα. Και εκεί θα υπάρξουν και άλλες πολλές επιλογές.

Μακροχρόνιο
Νικητής 5ου ομίλου
Ισπανία
2.00