Βολικό πρόγραμμα για το διπλασιασμό

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα οι επιλογές για μακροχρόνια στοιχήματα πληθαίνουν στο PameStoixima.gr.

Περίπου δύο μήνες πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, τα προγνωστικά Μουντιάλ δίνουν και παίρνουν. Οι μακροχρόνιες επιλογές γίνονται όλο και περισσότερες και αξίζει να ποντάρουμε σε κάποιες από αυτές.

Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε μία ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Με παρουσία στις τελευταίες διοργανώσεις δείχνει να αποκτά εμπειρία στους μεγάλους αγώνες και να παίρνει αποτελέσματα. Ο λόγος για την Ουαλία, του Γκάρεθ Μπέιλ, που πλέον φαίνεται να μην είναι ομάδα του σταρ της, αλλά ένα δουλεμένο σύνολο, που δύσκολα χάνει και πολλές φορές στηρίζεται στις εμπνεύσεις του Μπέιλ.

Οι Ουαλοί λοιπόν βρίσκονται στον δεύτερο όμιλο μαζί με Αγγλία, Η.Π.Α και Ιράν. Αν θεωρήσουμε πως το Ιράν είναι η πιο αδύναμη ομάδα και η Αγγλία το φαβορί, τότε η πρόκριση φαίνεται πως θα παιχτεί ανάμεσα στις άλλες δυο ομάδες. Η Ουαλία είναι συμπαγής ομάδα και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε μια τελική φάση Μουντιάλ. Όταν όλα ξεκινούν από το μηδέν στην άμυνα, τότε φτάνει ένα γκολ. Το πρόγραμμά της είναι ευνοϊκό, αφού τελειώνει με την αναμέτρηση απέναντι στην Αγγλία. Ίσως οι γείτονες να είναι αδιάφοροι…

Προγνωστικά Μουντιάλ: Η ευκαιρία για πρόκριση

Συνοψίζοντας, η Ουαλία έχει την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στα νοκ άουτ ενός Μουντιάλ. Δεν έχει δα και πολλές συμμετοχές. Άλλη μία, το μακρινό 1958. Η φιλοσοφία της, οι παραστάσεις των παικτών της από τα μεγάλα πρωταθλήματα και το πρόγραμμα μου δείχνουν ότι ο διπλασιασμός στην πρόκρισή τους είναι value. 

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Πρόκριση από τον όμιλο
Ουαλία
2.08