Για την υπέρβαση στο Κατάρ οι Ολλανδοί

Μακροχρόνια Μουντιάλ

Μακροχρόνια Μουντιάλ με επιλογή από τα νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και τους τρομερούς Ολλανδούς

Βρισκόμαστε λιγότερο από δύο μήνες μέχρι την έναρξη της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στο πλανήτη. Μία ξεχωριστή έκδοση του Μουντιάλ θα παρακολουθήσουμε φέτος με τα παιχνίδια να διεξάγονται χειμώνα στην μέση της σεζόν. Πάμε να ρίξουμε μια πιο φρέσκια ματιά σε σχέση με τα προηγούμενα μακροχρόνια Μουντιάλ. Όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα τόσο μεγαλύτερη βαρύτητα θα έχουν.

Θα αναλύσουμε στα μακροχρόνια Μουντιάλ τους Ολλανδούς που δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο στο Nations League. Οι «Οράνιε» βρίσκονται στον όμιλο με Εκουαδόρ, Σενεγάλη και τον οικοδεσπότη, το Κατάρ. Ένας όμιλος με παγίδες αφού όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες αρκετές πιθανότητες πρόκρισης. Θεωρώ πως η Ολλανδία εύκολα ή δύσκολα θα προκριθεί. Στους 16 θα διασταυρωθεί με τον όμιλο της Αγγλίας. Τα «λιοντάρια» παραμένουν ερωτηματικό, πάντως. Είναι ικανά για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Στο πιθανότερο βάσει ατομικής ποιότητας σενάριο είναι οι Άγγλοι και οι Ολλανδοί να τερματίσουν στις πρώτες θέσεις των ομίλων τους.

Τότε η ομάδα του Φαν Χάαλ θα αντιμετωπίσει μία εκ των ΗΠΑ, Ιράν και Ουαλία. Όλες άκρως υπολογίσιμες, αν όμως οι Ολλανδοί έχουν την σοβαρότητα που έχουν τώρα θα προκριθούν στα προημιτελικά.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πέσουν πάνω στους Άγγλους είτε από δική τους υπαιτιότητα είτε των αντιπάλων. Και σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ότι οι Ολλανδοί θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τους Άγγλους που δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς ποτέ.

Η «8αδα» της Ολλανδίας πληρώνει στο 2.05 στο Pamestoixima.gr για τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Μακροχρόνιο
Να προκριθεί στα Προημιτελικά
Ολλανδία
2.05