Στηρίζει Μαγκουάιρ ο Σάουθγκεϊτ

Μαγκουάιρ

To πρόσωπο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρεθεί αναμφίβολα πολλές φορές στο επίκεντρο του σχολιασμού εξαιτίας της αγωνιστικής του απόδοσης

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ήταν παραγκωνισμένος από το σύνολο των «κόκκινων διαβόλων» με τον Τεν Χαχ να προτιμάει το δίδυμο Λισάντρο-Βαράν προκειμένου να αποφορτίσει τον Άγγλο στόπερ. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των «Τριών Λιονταριών» φαίνεται βέβαια πως στηρίζει απόλυτα τον 29χρονο.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

άλιστα, τόνισε πως θα διακυβεύσει ακόμη και τη φήμη του, στηρίζοντας απόλυτα την επιλογή του να ξεκινήσει στην ενδεκάδα τον Μαγκουάιρ λέγοντας: «Όποια φήμη κι αν έχω, τη βάζω εκεί.Νομίζω, πως πρέπει πάντα να υποστηρίζεις την άποψή σου και νιώθουμε ότι είναι σημαντικός παίκτης. Σαφώς, δεν είναι σε μια ιδανική κατάσταση. Θέλετε οι καλύτεροι παίκτες σας να παίζουν τακτικά, ώστε να είναι σωματικά σε καλή θέση και ψυχικά σε καλή θέση. Αλλά είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να στηρίζουμε τους καλύτερους παίκτες μας. Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να του μιλήσω διαφορετικά με τους υπόλοιπους παίκτες. Προσπαθώ να τα πω μεμονωμένα με όλους, αυτό ήταν λίγο πιο περίπλοκο αυτή τη φορά γιατί έχουμε 28!».