Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Μοριγιάσου

μουντιάλ κατάρ

Μουντιάλ Κατάρ: Ποιος είναι ο ευχάριστος πονοκέφαλος για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιαπωνίας, Χατζίμε Μοριγιάσου;

Μερικές εβδομάδες έμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με τις Εθνικές ομάδες και τους ομοσπονδιακούς προπονητές τους να προετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης. Κάπως έτσι έχει η κατάσταση και στην Εθνική ομάδα της Ιαπωνίας, με τον Χατζίμε Μοριγιάσου να διαθέτει έναν ευχάριστο… πονοκέφαλο. μουντιάλ κατάρ

Πιο συγκεκριμένα, ο πολύπειρος Ιάπωνας τεχνικός διαθέτει πληθώρα επιλογών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από τη βάση της ενδεκάδας, δηλαδή τον τερματοφύλακα, έως και την κορυφή της επίθεσης, ο Μοριγιάσου διαθέτει ποιοτικές και έμπειρες επιλογές. μουντιάλ κατάρ

Προπορεύονται στις σκέψεις του οι Σμιντ και Γκόντα για τις θέσεις κάτω από τα δοκάρια. Σπαζοκεφαλιά αποτελεί η τετράδα της άμυνας. Μοριγιάσου, Τανιγκούτσι και Γιοσίντα είναι οι τρεις πρώτες επιλογές, ενώ πάντοτε υπάρχει και ο Ιτακούρα, ο οποίος βέβαια ενδέχεται να μην προλάβει να βρεθεί στο Μουντιάλ λόγω τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα, για τις θέσεις των χαφ οι Έντο και Μορίτα δείχνουν ένα βήμα πιο μπροστά από τους Τανάκα και Χατάτε. Με βάση το συνηθισμένο 4-2-3-1 της Εθνικής Ιαπωνίας, ο Μοριγιάσου διαθέτει έξι ποιοτικές και πιθανώς ισάξιες επιλογές για τις θέσεις πίσω από τον φορ.

Κούμπο, Μιτόμα, Καμάντα, Μιναμίνο, Ντόαν και Ίτο αποτελούν τις πιθανότερες επιλογές ενόψει του Μουντιάλ, ενώ για την κορυφή της επίθεσης προπορεύονται στις κλήσεις οι Φουρουχάσι και Μαέντα, ενώ υπάρχουν, ως επιλογές, τόσο ο Ονάιου της Τουλούζ, όσο και ο έμπειρος Μούτο της Βισέλ Κόμπε.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!