Ποιοτικότερη η Σενεγάλη, πίστη στην Δανία

προγνωστικά

Μακροχρόνια προγνωστικά part 2 από τον Παναγιώτη Μαυρόπουλο κινούμενος safe με το 1.72, αλλά ρισκάρει και στο 4.00

Προγνωστικά Μουντιάλ: Προβάδισμα στην Σενεγάλη

Καλημέρα σε όλο το κοινό του Mountial.gr.  Ο Σεπτέμβριος μας αποχαιρετάει σε λίγες ημέρες, φέρνοντας ολοένα και πιο κοντά την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά το πρώτο μακροχρόνιο, για το 4.00 του Βελγίου, περνάμε στο δεύτερο μέρος. Stay hot, διότι θα ακολουθήσει και άλλο μέχρι να «βγει» ο Σεπτέμβριος.

Αρχή λοιπόν, με τον πρώτο όμιλο και η ομάδα που θα μας απασχολήσει είναι η Σενεγάλη. Ο όμιλος απαρτίζεται επίσης από Ολλανδία, Εκουαδόρ και την οικοδέσποινα ομάδα του Κατάρ. Αρχικά θα αφήσω έξω από την κουβέντα τους διοργανωτές. Είναι αδιαμφισβήτητο πως δεν είναι σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους άλλους τρεις του ομίλου. Φαβορί για την πρωτιά είναι η Ολλανδία με ένα πολύ καλό σύνολο και «μαέστρο» τον Φαν Χάαλ. Όμως με τους «Οράνιε» θα ασχοληθούμε next time.

Στη συνέχεια έχουμε τους δύο που θα όπως φαίνεται θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση του ομίλου. Ανάμεσα σε Εκουαδόρ και Σενεγάλη θα προτιμήσω τους Αφρικανούς. Καλύτερο ρόστερ, με φόρα από την κατάκτηση του «Copa Africa» και φυσικά την παρουσία του Σαντιό Μανέ. Ναι μεν δεν κάνει την διαφορά στην Μπάγερν μέχρι στιγμής, όμως κακά τα ψέματα ξέρουμε όλοι πως μπορεί να κάνει την διαφορά και πιστεύω πως θα «κουβαλήσει» την χώρα του. Αρκετά καλό το 1.72 της πρόκρισης των Σενεγαλέζων στο Pamestoixima.gr.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Για την υπέρβαση οι Δανοί

Συνεχίζουμε στον Τέταρτο όμιλο, ο οποίος αποτελείται από τις Γαλλία, Δανία, Αυστραλία και Τυνησία. Ακλόνητα φαβορί οι δύο ομάδες από την Ευρώπη για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με 1.07 οι Γάλλοι και με 1.57 οι Δανοί. Λογικές τιμές, καθώς απέχουν πολύ από τις άλλες δύο ομάδες του ομίλου.

Σε αυτόν τον όμιλο θα μας απασχολήσει η πρωτιά. Στο 1.35 πληρώνουν οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές, ενώ το 4.00 αγγίζει το να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο οι Δανοί.  Ας μην λησμονούμε την εξαιρετική παρουσία των Δανών στο περασμένο Euro, φτάνοντας ως τα ημιτελικά, όπου παραλίγο να αφήσουν εκτός τελικού την Αγγλία.

Στα προκριματικά τερμάτισε με άνεση στην πρώτη θέση, με συγκομιδή 27 πόντων, έχοντας 30 τέρματα υπέρ και μόλις τρία κατά. Πιστεύω λοιπόν στις δυνατότητες των Δανών και θα ποντάρω στο να είναι αυτοί που θα τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο.

Μακροχρόνιο
Να προκριθεί από τον όμιλο
Σενεγάλη
1.72
Μονό
Να τερματίσει 1η στον όμιλο
Δανία
4.05