Αποκαλυπτικό το ντοκιμαντέρ για τον Ρονάλντο

Ρονάλντο

Ένα εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ που ασχολείται με την λαμπερή καριέρα του... φαινομένου που ακούει στο όνομα, Ρονάλντο.

Ανήμερα των 46ων γενεθλίων του, ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσσος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ρονάλντο, γνωστοποίησε ότι σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην καριέρα του.

Μεγαλούργησε στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Βραζιλίας και μέχρι σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών. Αγωνίστηκε στις καλύτερες ομάδες του κόσμου, είχε το ταλέντο να προσπερνά με πρωτοφανή ευκολία οποιονδήποτε αμυντικό επιχειρούσε να τον σταματήσει μέσα στο γήπεδο και η ευχέρειά του στο σκοράρισμα ήταν… φαινομενική.

«Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου και για να το γιορτάσω, θα ήθελα να ανακοινώσω το “The Phenomenon” – ένα ντοκιμαντέρ από την DAZN Original που αφηγείται την αληθινή ιστορία της καριέρας μου – θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.
Αυτό είναι ένα μικρό teaser που δείχνει μερικούς φίλους που θυμούνται όταν ήμουν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», ανέφερε στην δημοσίευσή του το «Φαινόμενο».

Δείτε το trailer:

 

 

Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ βλέπουμε εικόνες με μερικά από τα γκολ που πέτυχε στην καριέρα του αλλά και μερικούς από τους παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους του να μιλάνε γι’ αυτόν.

«Οι τρεις καλύτεροι παίκτες που αντιμετώπισα στην καριέρα μου ήταν ο Μέσι, ο Μαραντόνα και ο Ρονάλντο», λέει ο Ιταλός αμυντικός Πάολο Μαλαντίνι, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν σχολιάζει με χιουμοριστική διάθεση το… ιδιαίτερο κούρεμα που είχε επιλέξει.

Μεταξύ άλλων εμφανίζονται ο νυν τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, και ο καλός του φίλος Ρομπέρτο Κάρλος. Σημειώνεται ότι στο trailer υπάρχει ένα εκτεταμένο στιγμιότυπο όπου οι δυο τους βρίσκονται σε έναν καναπέ και μιλάνε αναφορικά με την συγκατοίκησή τους στα ξενοδοχεία όπου διέμενε η ομάδα.

Ο Ρονάλντο ρωτά τον Ρομπέρτο Κάρλος αναφορικά με το τί είδε στο δωμάτιο «290» την ημέρα του τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου 1998 στην Γαλλία, μία απορία που έχουν εκατομμύρια φίλαθλοι του ποδοσφαίρου από τότε. Η απάντηση στην… μεγάλη οθόνη.

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το δεύτερο ποδοσφαιρικό ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει εντός μερικών εβδομάδων, καθώς πριν από μερικές ημέρες έκανε πρεμιέρα το «El caso FIGO», σχετικά με την μεταγραφή του πορτογάλου Λουίς Φίγκο από την Μπαρτσελόνα στην Ρεάλ Μαδρίτης.