Ο βιονικός Μόντριτς κοιτάζει και το Euro

Μόντριτς

Σε μια αποκάλυψη για το μέλλον του Λούκα Μόντριτς στην εθνική Κροατίας προχώρησε ο μέχρι πρότινος γιατρός της ομάδας, Ζόραν Μπατχιάρεβιτς

Ο μέχρις πρότινος γιατρός της Εθνικής Κροατίας, ανέφερε στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του μεταξύ άλλων ότι περίμενε τον Μόντριτς για να σταματήσουν μαζί από την ομάδα, αλλά ο μέσος της Ρεάλ θα σταματήσει μετά το Euro 2024.

Ο γιατρός της ομάδας στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Κροατίας, μετά την επισημοποίηση της αποχώρησής του από το ιατρικό επιτελείο της “hvratska” ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σκόπευε να σταματήσει από την Εθνική μαζί με τον Μόντριτς, όμως ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμένει μέλος της Εθνικής μέχρι το Euro 2024.

Είμαι παππούς, και οι παππούδες δεν τρέχουν στο γήπεδο, οπότε άρχισα να φοβάμαι ότι το πλήθος θα άρχιζε να φωνάζει για να μου στείλουν ένα φορείο.

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

Τριάντα χρόνια είναι πολλά, το σχέδιό μου ήταν να φύγω όταν ο Λούκα και η μεγαλύτερη γενιά θα αποχαιρετήσουν την εθνική ομάδα, για να αποσυρθώ και να μην το μάθει κανείς. Ωστόσο, ο Λούκα αποφάσισε να μείνει μέχρι το Euro και αυτό θα ήταν ακόμα δύσκολο να περιμένω“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζόραν Μπατχιάρεβιτς.