Ισπανία: Training Camp στο Κατάρ

Ισπανία

Η Ισπανία οριστικοποίησε τα σχέδιά της για ένα προπονητικό base camp στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε αναμένεται να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των δύο μηνών στο Κατάρ με την ακριβή ημερομηνία άφιξης να μην έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Diario AS, η ομάδα θα εδρεύει στο Πανεπιστήμιο του Κατάρ, ως μέρος ενός χώρου κοινής χρήσης με την ομάδα της Αργεντινής, πριν από το τουρνουά.

Η βάση για την Ισπανία θα δημιουργηθεί στο γυναικείο τμήμα της πανεπιστημιούπολης, με την «Αλμπισελέστε» να εδρεύει στο ανδρικό τμήμα, αλλά οι δύο πλευρές δεν θα μοιράζονται εγκαταστάσεις προπόνησης.

Τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο θα ανασταλούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, με περιορισμένη πρόσβαση των φοιτητών και περιφράξεις που έχουν κατασκευαστεί για να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητα για τις εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Οι παίχτες του Ενρίκε παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι πριν από το τουρνουά, εναντίον της Ιορδανίας στις 17 Νοεμβρίου, έξι ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι των ομίλων.

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα στη Ντόχα, στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των ομίλων, με τους υπόλοιπους αγώνες των ομίλων σε Αλ Χορ και Αλ Ραγιάν.