Στην πιο ώριμη φάση των τελευταίων ετών

Προγνωστικά Μουντιάλ:

Προγνωστικά Μουντιάλ: Όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα οι επιλογές για μακροχρόνια στοιχήματα πληθαίνουν στο PameStoixima.gr.

Περίπου δύο μήνες πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, τα προγνωστικά Μουντιάλ δίνουν και παίρνουν. Οι μακροχρόνιες επιλογές γίνονται όλο και περισσότερες και αξίζει να ποντάρουμε σε κάποιες από αυτές.

Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε μία παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού, αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο λόγος για την Ολλανδία η οποία μπορεί να απουσίαζε από το Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως συνήθως πρωταγωνιστεί σε αυτές τις διοργανώσεις. Είναι η μόνη ομάδα με τρεις χαμένους τελικούς, ενώ πάντα καταφέρνει να περνάει στα νοκ άουτ. Φέτος άλλωστε ο όμιλός της είναι αρκετά ευνοϊκός, αφού έχει να αντιμετωπίσει το Κατάρ, το Εκουαδόρ και τη Σενεγάλη.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει  ένα ρόστερ που ξεχειλίζει από εμπειρία και ταλέντο. Το κυριότερο όμως είναι πως οι Ολλανδοί είναι πλήρεις σε όλες τις γραμμές. Πρόκειται για μια σχολή που δίνει έμφαση στο επιθετικό ποδόσφαιρο, όταν όμως βλέπουμε στην ομάδα αμυντικούς όπως ο Φαν Ντάικ, ο Ντε Λιχτ και ο Ντε Φράι τότε καταλαβαίνουμε ότι κάτι καλό γίνεται και πίσω! Από τη μέση και μπροστά, το ταλέντο, η τεχνική και η ταχύτητα περισσεύουν με παίκτες όπως ο Βαϊνάλντουμ, ο Ντάμφρις, ο Ντε Γιονγκ και ο Ντεπάι.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Η ευκαιρία για τους «8»

Συνοψίζοντας, η Ολλανδία έχει έναν έμπειρο προπονητή, που γνωρίζει καλά τους παίκτες του και έχει φτιάξει μια ομάδα με ισορροπία σε όλες τις γραμμές που δείχνει αρκετά ώριμη για να φτάσει μακριά. Η φάση των ομίλων δε θα είναι πρόβλημα. Τα νοκ άουτ λοιπόν είναι κοντά και το να φτάσει η Ολλανδία στα προημιτελικά πληρώνει σε απόδοση διπλασιασμού. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια value επιλογή.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Να φτάσει στα προημιτελικά
Ολλανδία
2.05