Συγκλονίζει ο Οσόριο για το πρόβλημα υγείας του

Οσόριο

Ο Τζόναθαν Οσόριο, αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά από αγκωνιά που δέχτηκε στο πρόσωπο.

Ο έμπειρος Καναδός χαφ, που βρέθηκε στα… ραντάρ του «τριφυλλιού» λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στον εγκέφαλό του, κάτι που δεν του επιτρέπει να είναι ενεργός το τελευταίο διάστημα. Σε πρώτη φάση, ο Οσόριο αναφέρθηκε σε μία αγκωνιά που δέχτηκε κόντρα στους Σικάγο Φάιερ, η οποία του δημιούργησε τραυματισμό στον εγκέφαλο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

«Δεν ένιωθα κάποιο έξτρα σύμπτωμα τότε. Μόνο ότι πονούσα, είχα και εναν μώλωπα. Τίποτα άλλο», είπε ο Καναδός, προτού αποκαλύψει ότι το χτύπημα δεν ήταν τελικά… αθώο.

«Δεν μπορώ να πω επιστημονικά τι είναι αυτό που έχω. Μπορώ να πω ότι πλέον η δεξιά μεριά του εγκεφάλου μου δουλεύει και για τις δύο, γιατί η αριστερή δεν λειτουργεί κανονικά. Στα πρώτα ματς που έπαιξα ένιωσα πονοκέφαλο κι άλλα συμπτώματα. Έτσι, μου είπαν ότι θα ήταν καλύτερο να μείνω λίγο εκτός, δεν πρέπει να παίζεις με αυτά τα πράγματα. Ήταν κάτι απογοητευτικό και τρομακτικό για μένα, αλλά τώρα νομίζω πως έιμαι στον σωστό δρόμο, αισθάνομαι καλύτερα».

Για την ώρα, όλα δείχνουν ότι ο Οσόριο θα αγωνιστεί στο ματς με το Ορλάντο (18/9), αφού τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά.