Κάρλος Κεϊρός: Πανέτοιμοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Κάρλος Κεϊρός

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν Κάρλος Κεϊρός λέει ότι θα είναι πλήρως προετοιμασμένοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος έχει αναλάβει την Team Melli για δεύτερη θητεία από την περασμένη εβδομάδα, μίλησε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της προπόνησης στην Τεχεράνη την Πέμπτη.

«Αυτό είναι το πρώτο μας βήμα για την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου για να προετοιμαστούμε για τον διαγωνισμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τη νέα ευκαιρία που μας έδωσε να εκπληρώσουμε το όνειρο των φιλάθλων», δήλωσε ο Κεϊρόζ.

«Είναι ευθύνη μας να βελτιώσουμε τις συνθήκες και να σημειώσουμε πρόοδο και να προχωράμε πάντα μπροστά.

«Ως επαγγελματίας προπονητής, ξέρω ότι όλες οι ομάδες στον κόσμο έχουν προοδεύσει. Θα κάνουμε επίσης το καλύτερο δυνατό για να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας στο Κατάρ και θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για την εκστρατεία.

Η εφημερίδα Sun υποτίμησε την ιρανική ποδοσφαιρική ομάδα στην πρόσοψη μία ημέρα μετά την τελετή της κλήρωσης. Η εφημερίδα έγραψε: «Είναι Ιρανοί άνδρες, αλληλούια!»

«Έχω την ίδια αίσθηση που έχουν», είπε ο Κεϊρόζ. «Μας αρέσει να παίζουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η Αγγλία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και το Ιράν είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ασία και γι’ αυτό είμαστε εδώ».

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Το Ιράν θα ταξιδέψει στην Αυστρία για να παίξει ουρουγουάη και Σενεγάλη σε δύο φιλικούς αγώνες στις 23 και 27 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.

«Τα παιχνίδια με τη Σενεγάλη και την Ουρουγουάη έχουν επιβεβαιωθεί. Γνωρίζω πολύ καλά αυτές τις δύο ομάδες γιατί τις γνώρισα πρόσφατα», είπε.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ρωσίας πρόκειται να παίξει με το Ιράν στην Τεχεράνη σε φιλικό αγώνα τον Νοέμβριο, ωστόσο ο προπονητής του Ιράν είπε ότι ο αγώνας δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

«Επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό μέχρι να ολοκληρωθεί», κατέληξε ο Κεϊρόζ.