Ευχάριστος πονοκέφαλος για Τίτε

Μουντιάλ Κατάρ

Μουντιάλ Κατάρ: Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Τίτε ενόψει Παγκόσμιου Κυπέλλου η υπεροπλία της Βραζιλίας στη γραμμή κρούσης.

Ο προπονητής της Βραζιλίας Τίτε αποκάλυψε ότι θα δώσει προτεραιότητα στην ισορροπία της ομάδας όταν επιλέξει την ομάδα του για το Μουντιάλ του Κατάρ αργότερα φέτος.

Ο Τίτε επαίνεσε τον έντονο ανταγωνισμό για θέσεις, ιδίως στην επίθεση, όπου η Βραζιλία έχει μια αμηχανία πλούτου.

“Πιστεύω ότι η ισορροπία των τομέων [στο γήπεδο] είναι θεμελιώδης”, δήλωσε ο Τίτε στο SporTV της Βραζιλίας. «Είναι μια μεγάλη πρόκληση γιατί πρέπει να φτιάξουμε ένα παζλ που είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα».

Ο Τίτε είπε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη για την αρχική ενδεκάδα που προτιμά, αναφέροντας έξι πιθανούς υποψηφίους για τον ρόλο του κεντρικού επιθετικού. Είπε ότι κάθε παίκτης θα μπορούσε να συνεισφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

«Έχουμε τον Ριτσάρλισον, ο οποίος είναι Νο 9, καθώς και τον Γκάμπριελ Ζεσούς, τον Ματέους Κούνια και τον Πέδρο», είπε ο Τίτε.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα και μετά υπάρχει ο Φιρμίνο. Είναι ένα 10 που έγινε 9. Χρησιμοποιήθηκε επίσης ως μέσος σε ένα 4-2-3-1 στο Λίβερπουλ», πρόσθεσε.

Η Βραζιλία έχει κληρωθεί στο Group G του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τη Σερβία, την Ελβετία και το Καμερούν. Το τουρνουά θα διαρκέσει από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.