Τινάζουν το Μουντιάλ στον αέρα!

Μουντιάλ

Μουντιάλ: Το Εκουαδόρ απειλείται ξανά από καταγγελία της Χιλής για πλαστό πιστοποιητικό ποδοσφαιριστή και η συμμετοχή στο Μουντιάλ είναι στο «αέρα»

Και πάλι από την αρχή… Το Εκουαδόρ απειλείται ξανά από καταγγελία της Χιλής για πλαστό πιστοποιητικό ποδοσφαιριστή και η συμμετοχή στο Μουντιάλ είναι στο “αέρα”.

Δύο μήνες έμειναν μόλις για την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ και ακόμα χώρες… τρέχουν στα δικαστήρια. Ο Ισημερινός έδειχνε πως πέρασε με επιτυχία τον “σκόπελο” της τιμωρίας από το Μουντιάλ για παρανομία σχετικά με το πιστοποιητικό του Μπάιρον Καστίγιο αλλά η ιστορία φαίνεται πως έχει και άλλα επεισόδια.

Η χώρα της λατινικής Αμερικής πήρε αγωνιστικά την πρόκριση για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου όμως λίγο αργότερα ήρθε η καταγγελία από την Χιλή που επωφελούνταν σε περίπτωση αποκλεισμού του Εκουαδόρ.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Η δικαίωση σε πρώτο βαθμό ήρθε για τον Ισημερινό όμως η Χιλή… τραβάει την υπόθεση κι’άλλο. Μάλιστα όπως διαρρέεται από την DailyMail υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία που δικάζουν το Εκουαδόρ και αποδεικνύουν πως ο Καστίγιο παίζει με ψεύτικα στοιχεία.

Όλα θα κριθούν στην εκδίκαση της προσφυγής που θα γίνει σύντομα για να μάθουμε με κάθε επισημότητα την 32η ομάδα του Μουντιάλ.