Για το 4.00 του Βελγίου

Μακροχρόνια Μουντιάλ

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Το πρώτο μακροχρόνιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, από τον Παναγιώτη Μαυρόπουλο

Τα μακροχρόνια του Μουντιάλ στο Pamestoixima.gr έχουν «ανοίξει» εδώ και αρκετό καιρό, δίνοντας την ευκαιρία στους παίχτες του στοιχήματος να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές επιλογές για τα δελτία τους.  Δύο μήνες σχεδόν πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιλέγω να παραθέσω την πρώτη μου μακροχρόνια επιλογή. Μείνετε συντονισμένοι, διότι θα ακολουθήσουν και άλλες.

Σήμερα θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά σε μια ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στις διοργανώσεις, ωστόσο δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά ενός τίτλου. Φυσικά και αναφέρομαι στην Εθνική του Βελγίου. Μια ομάδα με αδιαμφισβήτητο ταλέντο, χωρίς όμως να μετράει κάποια κατάκτηση σε Euro ή Μουντιάλ.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, διαθέτει ποδοσφαιριστές παγκοσμίου κλάσης, όπως ο Ντε Μπρόινε, ο Αζάρ, ο Λουκάκου κοκ. Βέβαια αυτή η ταλαντούχα γενιά αρχίζει και μεγαλώνει και οι ευκαιρίες για διάκριση λιγοστεύουν. Για κάποιους θα είναι η τελευταία διοργάνωση και κάποιοι άλλοι αρχίζουν και μεγαλώνουν. Ωστόσο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει κάτι από μια μεγάλη διοργάνωση. Τα κίνητρα υψηλά, θεωρώ πως θα περάσει από τον όμιλο εύκολα ή δύσκολα. Δεν θα ποντάρω όμως σε αυτό, αφού η πληρωμή είναι αρκετά χαμηλή. Ποντάρω στην παρουσία των Βέλγων στα ημιτελικά, όπως το κατάφεραν και στην Ρωσία το 2018. Το προσφέρει στο 4.00 το Pamestoixima.gr και προσωπικώς θα το τιμήσω στα μακροχρόνια Μουντιάλ.

Μακροχρόνιο
Βέλγιο να φτάσει στα ημιτελικά
4.00