Γκανέζος πάστορας προσεύχεται για το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μουντιάλ

Μουντιάλ: Μετά την άφιξη του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Γκάνα το Σάββατο, ένας γκανέζος κληρικός προσευχήθηκε για αυτό.

Το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφτασε στην Γκάνα για μια διήμερη περιοδεία στο πλαίσιο των προσπαθειών της FIFA να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για το επερχόμενο Μουντιάλ στο Κατάρ.

Το Σάββατο, ο πρώην Γάλλος φόργουορντ Νταβίντ Τρεζεγκέ έφτασε με το τρόπαιο και έγινε δεκτός από τον υπουργό Αθλητισμού Μουσταφά Ουσίφ και τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γκάνας Κουρτ Οκράκου.

Ωστόσο, σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας πάστορας που ήταν παρών για την προβολή του χρυσού γκονγκ χρησιμοποίησε την ευκαιρία να προσευχηθεί για τα Μαύρα Αστέρια να κερδίσουν το τρόπαιο και να το επιστρέψουν στην Γκάνα τον Δεκέμβριο.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

«Προσευχόμαστε αυτή τη φορά αυτό το κύπελλο να πάτε και να επιστρέψετε πίσω στην Γκάνα για μια καλή γιορτή. Προφητεύουμε στο ισχυρό όνομα του Ιησού. Αμήν», προσευχήθηκε ο άνθρωπος που είναι γνωστός ως πάστορας Σάμι.

Τα «Μαύρα Αστέρια» κληρώθηκαν στο Group H στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2022 και θα αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία, τη Νότια Κορέα και την Ουρουγουάη.