Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Ελλάδα – Τσεχία με ενισχυμένες αποδόσεις!

Κυριακή γεμάτη μπάλα έχουμε μπροστά μας (11/09), με το πρόγραμμα της Super League να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις.

Φυσικά, εκείνη που κλέβει την παράσταση είναι αυτή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, την οποία στο Pamestoixima.gr ζεις διαφορετικά, με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «τελικό αποτέλεσμα», κάτι που ισχύει για όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Super League με ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Φυσικά, στο πρόγραμμα της Κυριακής (11/09) υπάρχει και τεράστιο μπασκετικό ενδιαφέρον, με την Εθνική μας ομάδα να αντιμετωπίζει την Τσεχία στο πρώτο της νοκ άουτ παιχνίδι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ. Στο Pamestoixima.gr το Ελλάδα – Τσεχία το ζεις παραπάνω με πολλά special bets παικτών και ομάδων σε σούπερ αποδόσεις, αλλά και «20 και κάρφωσες»!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.