Ο Ενκουλού έδωσε την… άδειά του για να κληθεί στην Εθνική Καμερούν!

Μουντιάλ Κατάρ

Ο Νίκολας Νκουλού φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Εθνικής Καμερούν το βράδυ του τελικού του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2017 στη Γκαμπόν.

Τότε που και με δικό του γκολ η ομάδα του είχε πάρει το τρόπαιο κερδίζοντας με 2-1 την Αίγυπτο. Ο Ενκουλού είχε αποσυρθεί μετά τη στέψη, χωρίς να αποσυρθεί γενικώς πάντως, για να συγκεντρωθεί στον σύλλογο. Όλα αυτά, με αφορμή την κλήση του ξανά στην Εθνική ομάδα με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού στην ιστοσελίδα cameroonmagazine, που μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Ακόμη και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που έγινε φέτος στο Καμερούν δεν κατάφερε να του προκαλέσει την επιθυμία να επιστρέψει στην ομάδα. Οι κλήσεις του πρώην προπονητή, Αντόνιο Κονσεϊσάο, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Το νέο μέλος του Αρη Θεσσαλονίκης ονειρεύεται να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. «Είναι ένα δίκαιο παιχνίδι. Θέλαμε την εμπειρία του στο Καμερούν κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών και κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν ήρθε. Το όνομά του στη λίστα δεν είναι τυχαίο. Έδωσε ο ίδιος την άδειά του».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ενκουλού έχει συμμετάσχει ήδη σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, το 2010 στη Νότια Αφρική και το 2014 στη Βραζιλία.