Με τους «Θαλασσοπόρους» ως το τέλος 

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Με τη Πορτογαλία στην οποία έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας για ένα καλό ταμείο στο Παγκόσμιο κύπελλο θα ασχοληθούμε.

Σε παλαιότερο μακροχρόνιο στοίχημα είχα δώσει μέσα από την στήλη την Πορτογαλία ως φιναλίστ στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ. Σήμερα θα πάρω κάποιες καλύψεις στα προγνωστικά Μουντιάλ, καθώς η αρχική μου εκτίμηση για τους «Θαλασσοπόρους» δεν αλλάζει άσχετα αν αλλάζει η απόδοση τους. Όταν πόνταρα η απόδοση της Πορτογαλίας για φιναλίστ ήταν στο 6.00, αυτή τη στιγμή είναι στο 7.50.

 

Με την Πορτογαλία στα ημιτελικά 

 

Για να φτάσει στον τελικό πρέπει πρώτα να περάσει από τα ημιτελικά και φυσικά πιο πριν να καταφέρει να φτάσει ως εκεί. Ο λόγος που εμπιστεύομαι τους Πορτογάλους έχει όνομα και επίθετο. Κριστιάνο Ρονάλντο φυσικά στο τελευταίο Παγκόσμιο κύπελλο της καριέρας του. Εγωιστής που θέλει να κερδίσει το κύπελλο που λείπει απο την συλλογή του. Οι αποδόσεις είναι ακόμα σχετικά ψηλά καθώς μετά την πρώτη αγωνιστική και έχοντας μια πρώτη εικόνα θα αλλάξουν είτε πάνω είτε κάτω. Για μένα αξίζει να έχεις πονταρίσματα σε μεγάλες αποδόσεις από νωρίς και με λίγη τύχη θα δικαιωθείς. Η Πορτογαλία αυτή τη στιγμή είναι το έβδομο φαβορί για την κατάκτηση με απόδοση 13.00. Στα μάτια μου έκτο γιατί δεν υπολογίζω καν τους Άγγλους. Η κάλυψη που θα πάρω είναι να φτάσουν οι Πορτογάλοι στα ημιτελικά που στο PameStoixima.gr αυτή τη στιγμή είναι στο 4.00. Ας δούμε τα πρώτα παιχνίδια και έχουμε μέλλον στο Μουντιάλ. 

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

 

Ποιος θα είναι πρώτος σκόρερ; 

 

Εδώ βρέθηκα σε μεγάλο δίλημμα είναι η αλήθεια. Καθώς όπως είπα θεωρώ πως η Πορτογαλία θα είναι μια έκπληξη στο Μουντιάλ, εννοείται πως για να φτάσει ως το τέλος θα χρειαστεί γκολ. Αδιανόητο να είναι πρώτο φαβορί ο Χάρι Κειν, τι «παπάτζα» έχουν πουλήσει οι Άγγλοι και θεωρούνται ξαφνικά φαβορί; Το γκολ στην Πορτογαλία θα το δίνει σε δύσκολες στιγμές ο Κριστιάνο. Σίγουρα εκτός από την κούπα του Μουντιάλ θα θέλει και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ γιατί απλά είναι ο Κριστιάνο. Στο 13.00 η απόδοση να τα καταφέρει στο pamestoixima.gr. 

 

Σε αυτή την κατηγορία του πρώτου σκόρερ θα ήθελα και μια κάλυψη και οι επιλογές μου είναι πολλές και εννοείται όχι ο Κέιν. Ο Μέσι, για τον οποίο έχω την ίδια γνώμη με τον Κριστιάνο και έχω δώσει επίσης ως φιναλίστ την Αργεντινή, παίζεται αυτή τη στιγμή στο 10.00. Μπενζεμά στο 12.00 Νεϊμάρ στο 15.00 και Λουκάκου στο 17.00. Από εκεί και κάτω το χάος. Με κερδίζει ο Νεϊμάρ σαν κάλυψη αλλά ο σοβαρός Νεϊμάρ, εκεί είναι το πρόβλημα μου με τον συγκεκριμένο. Αν είναι συγκεντρωμένος μπορεί να κάνει το Μουντιάλ της ζωής του αν όχι θα τα ακούσει ξανά. Ελπίζω να συγκεντρωθεί 30 χρονών έγινε φέτος, καιρός είναι. Νεϊμάρ λοιπόν στο 15.00 για κάλυψη. Ποιος Χάρι Κέιν; 

Μακροχρόνιο
Πορτογαλία να φτάσει στα ημιτελικά
4.00
Μακροχρόνιο
Πρώτος σκόρερ Κριστιάνο Ρονάλντο
13.00
Μακροχρόνιο
Πρώτος σκόρερ Νεϊμάρ
15.00