Ελλάδα – Ουκρανία με «20 και κάρφωσες» και ενισχυμένη απόδοση!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ συνεχίζεται με την φάση των Ομίλων να μπαίνει στο πιο καθοριστικό της σημείο, με κομβικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα!

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Ουκρανία και στόχος της είναι να κάνει το 4/4 στο Μιλάνο. Τζάμπολ στην αναμέτρηση στις 18:00 και στο Pamestoixima.gr το Ελλάδα – Ουκρανία μπορείς να το ζήσεις με «20 και κάρφωσες».

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, μάθε περισσότερα στο Pamestoixima.gr.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ με «20 και κάρφωσες»στοPamestoixima.gr!

Επίσης, γι’ ακόμα μια ημέρα στο Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο ειδικό κουπόνι ενισχυμένων αποδόσεων, με το specialbet«νίκη Ελλάδας με 16 έως 20 πόντους» να πληρώνει 4.90!

Ακόμα, σέντρα σήμερα (06/09) στη φάση των ομίλων του ChampionsLeague. Στο Pamestoixima.grόλες οι αναμετρήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης είναι διαθέσιμες με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «τελικό αποτέλεσμα». Εσύ, τι βλέπεις στο Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους;

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, BetBuilder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.