Οι 36 του Καμερούν για τα φιλικά

Μουντιάλ

Μουντιάλ Κατάρ: Ο Ρίγκομπερτ Σονγκ, προπονητής της εθνικής ομάδας του Καμερούν, ανακοίνωσε μια προσωρινή λίστα 36 παικτών για φιλικά.

Ο Ρίγκομπερτ Σονγκ, προπονητής της εθνικής ομάδας του Καμερούν, ανακοίνωσε την Παρασκευή μια προσωρινή λίστα 36 παικτών για φιλικά πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ 2022 εναντίον της Νότιας Κορέας και του Ουζμπεκιστάν.

Η λίστα περιλαμβάνει τέσσερις τερματοφύλακες, 10 αμυντικούς, οκτώ μέσους και 14 επιθετικούς. Στην ομάδα συμπεριλαμβάνονται δύο τοπικοί παίκτες, ενώ απουσιάζει ο μέσος Αντρέ-Φρανκ Ζάμπο Ανγκουίσα.

Το Καμερούν θα ξεκινήσει το ταξίδι του στις 23 Σεπτεμβρίου εναντίον του Ουζμπεκιστάν στο Γκογιάνγκ, μια πόλη της βόρειας Νότιας Κορέας, πριν επιστρέψει στη Σεούλ για να παίξει με τη Νότια Κορέα στις 27 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Σεούλ.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Το Καμερούν κληρώθηκε στο Group G με την Ελβετία, τη Σερβία και την πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Βραζιλία. Τα Αδάμαστα Λιοντάρια θα ξεκινήσουν τη φάση των ομίλων εναντίον της Ελβετίας στις 24 Νοεμβρίου.