Η «χρυσή γενιά» στο 2.25

μακροχρόνια μουντιάλ

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Ο Θάνος Κληματσούδας αρθρογραφεί στο Mountial.gr και στηρίζεται στο άστρο του Μίτροβιτς για τους Σέρβους.

Η κατηγορία «μακροχρόνια Μουντιάλ» έχει γεμίσει προ πολλού στο Pamestoixima.gr, όμως κάποιες φορές δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε για να ποντάρουμε σε κάτι τόσο μακρινό… το οποίο όμως δειλά – δειλά έρχεται για να ταράξει τα νερά. Οσο περνούν οι μέρες, τόσο πιο κοντά βρισκόμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο βέβαια πιθανολογώ πως θα αφήσει κάμποσες θετικές, αλλά και αρνητικές εντυπώσεις.

Ας περάσουμε όμως στο διά ταύτα, για τον λόγο που ανοίξατε άλλωστε το άρθρο. Θα σταθώ στον έβδομο όμιλο του θεσμού, εκεί όπου οι Βραζιλιάνοι αποτελούν το φαβορί για την πρωτιά -και για την κατάκτηση γενικώς-, ενώ Ελβετοί, Σέρβοι και Καμερουνέζοι θα μοχθήσουν για τη δεύτερη θέση.

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το λόγο που η Ελβετία δίνεται δεύτερο φαβορί για την πρόκριση. Να συμφωνήσουμε πως πέτυχε την έκπληξη αφήνοντας εκτός την Ιταλία; Θα συμφωνήσουμε, χατίρια δεν χαλάω. Από εκεί και πέρα όμως παραθέτω τα εξής στοιχεία. Υπάρχει νέος προπονητής, καθώς ύστερα από επτά χρόνια αποχώρησε ο κόουτς Πέτκοβιτς. Κάκιστη στα παιχνίδια του Nations League τον Ιούνιο με τρεις ήττες και μία νίκη. Μου έδειξε πως δεν υπάρχει πλάνο. Πως θα την στηρίξω στα μακροχρόνια Μουντιάλ;

Εν αντιθέσει με τους συμπαθέστατους Σέρβους, των οποίων η πρόκριση στην επόμενη φάση προσφέρεται στο 2.25 από το Pamestoixima.gr. Μια ομάδα που βρίσκεται στην καλύτερη περίοδό της, «χρυσή γενιά» θα τους χαρακτήριζα. Με εμπειρία και ποιότητα σε κάθε θέση, κίλερ στην κορυφή της επίθεσης και πολυεργαλεία να τους τροφοδοτούν.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!