Ο «άγνωστος» εκπρόσωπος ελληνικής ομάδας στο Μουντιάλ

Στο Μουντιάλ η Λαμία μπορεί να έχει την δική της εκπροσώπηση μέσω της πρόσφατης απόκτησης του Γκανέζου Μποάκιε.

Η ελληνική λίγκα θα έχει ιδιαίτερους και αρκετά διάσημους εκπροσώπους στο φετινό Μουντιάλ. Από τον Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού έως τον Βίντα της ΑΕΚ πολλοί ποδοσφαιριστές από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας θα βρίσκονται στο Μουντιάλ του Κατάρ για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να βοηθήσουν τις εθνικές τους ομάδες. Μέσα σε αυτούς ίσως μπορεί να βρίσκεται ένας σχετικά ξεχασμένος παίκτης σε μία επαρχιακή ελληνική ομάδα που ψάχνει να κάνει ένα ιδανικό restart στην καριέρα του στα μέρη μας. Η Λαμία απέκτησε τον Ρίτσμοντ Μποάκιε, ο οποίος είναι διεθνής με την Γκάνα και υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψει στην αραβική χώρα τον Νοέμβριο.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί για χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα και σε ιταλικές μεσαίες ομάδες (Σασουόλο, Τζένοα, Αταλάντα) στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Μάλιστα στην ομάδα της Φθιώτιδας ήρθε μετά από μία γεμάτη σεζόν στην Μπειτάρ Ιερουσαλήμ όπου συμπλήρωσε 27 συμμετοχές και 6 γκολ.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Φυσικά έχει να συναγωνιστεί αρκετά καλούς επιθετικούς (Αγιού, Ατσεαμπόνγκ) συν όσους πάρουν ακόμα την υπηκοότητα για να βρίσκεται στην αποστολή όμως έχει υψηλές παραστάσεις και μπορεί τελικά να εκπροσωπήσει στην κορυφαία διοργάνωση του ποδοσφαίρου την Λαμία.