Η Kuwait Airways θα εκτελεί 13 καθημερινές πτήσεις προς Ντόχα

Μουντιάλ

Μουντιάλ: Η Kuwait Airways ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιεί 13 καθημερινές πτήσεις προς τη Ντόχα για τη μεταφορά φιλάθλων ποδοσφαίρου

Η Kuwait Airways ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιεί 13 καθημερινές πτήσεις προς τη Ντόχα για τη μεταφορά φιλάθλων ποδοσφαίρου που θα παρευρεθούν στο Μουντιάλ του Κατάρ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων KUNA. Ο αριθμός των πτήσεων θα μειώνεται όσο προχωράει το τουρνουά.

Σε δήλωση τύπου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kuwait Airways, Maen Razouqi, δήλωσε ότι τα γραφεία της Kuwait Airways Holidays και το τηλεφωνικό κέντρο 171 θα προσφέρουν πακέτα που θα περιλαμβάνουν εισιτήρια για τους αγώνες και πτήσεις που ξεκινούν από το KD 200 (περίπου 649 $).

Μετά την κράτηση των εισιτηρίων και των πτήσεων, οι πελάτες θα πρέπει να εισάγουν αυτά τα στοιχεία στην εφαρμογή κάρτας Hayya για να τους επιτρέψουν να παρακολουθήσουν αγώνες, πρόσθεσε.
Ο αξιωματούχος εξήγησε ότι το Κατάρ θα αναλάβει τη μεταφορά φιλάθλων από και προς τους χώρους δωρεάν και μέσω της εφαρμογής Hayya.
Η οργανωτική επιτροπή του Μουντιάλ της FIFA έχει καθορίσει κανονισμούς σχετικά με τις αποσκευές. Ως εκ τούτου, συνιστάται στους ταξιδιώτες να φέρουν μόνο χειραποσκευές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, είπε.
Οι ταξιδιώτες της Οικονομικής Θέσης επιτρέπεται να μεταφέρουν αποσκευές που δεν υπερβαίνουν τα 7 κιλά, ενώ οι επιβάτες διακεκριμένης και πρώτης θέσης επιτρέπεται να μεταφέρουν αποσκευές που δεν υπερβαίνουν τα 10 κιλά και τα 15 κιλά αντίστοιχα, σημείωσε.

Όσοι έχουν παρατεταμένη παραμονή στο Κατάρ επιτρέπεται να φέρουν κατάλληλο αριθμό αποσκευών και θα μπορούσαν να κλείσουν τα εισιτήριά τους σύμφωνα με τις τακτικές πτήσεις μεταξύ Κουβέιτ και Ντόχα, δήλωσε ο Ρασούκι.