Διέρρευσαν οι φανέλες του Βελγίου

Μουντιάλ κατάρ

Τις τελευταίες ώρες, έκανα την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο, οι δύο φανέλες που θα χρησιμοποιήσει το Βέλγιο στο Μουντιάλ , λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση.

Έκαναν την εμφάνιση τους οι φανέλες της Εθνικής Βελγίου, κατασκευασμένες από την Adidas, στο διαδίκτυο, πριν από την επίσημη παρουσίαση τους, ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ.

Η εντός έδρας φανέλα του Βελγίου για το Μουντιάλ του Κατάρ που διέρρευσε, είναι κυρίως κόκκινη με μαύρα μανίκια που απεικονίζουν μια φλόγα, η οποία ανεβαίνει από τις μανσέτες. Κόκκινες ρίγες Adidas τοποθετούνται στους ώμους, ενώ το νέο λογότυπο της Adidas στο δεξί στήθος είναι χρώματος μαύρου. Στο αριστερό στήθος βρίσκεται το εθνόσημο του Βελγίου.

 

Το πίσω μέρος της φανέλας είναι όλο κόκκινο με την μονοχρωμία να «σπάει» στο πλαϊνά, τα οποία είναι μαύρα.

Η διαρροή για την εκτός έδρας φανέλα, μας δείχνει πως είναι κυρίως λευκή, αλλά διαθέτει πολύχρωμες μανσέτες, ενώ η επένδυση στον γιακά και το στρίφωμα είναι επίσης πολύχρωμα όπως το νέο λογότυπο της Adidas στο δεξί στήθος και το εθνόσημο του Βελγίου στο αριστερό στήθος.

Μουντιάλ Κατάρ

Μια πολύχρωμη λωρίδα διατρέχει και τις δύο πλευρές της φανέλας. Στο πίσω μέρος του λαιμού υπάρχει η λέξη «LOVE», η οποία είναι και αυτή πολύχρωμη.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!