Χαλάει η μεταγραφή του Μρέιθγουέιτ

Δανία

Με την Δανία να είναι σε τροχιά Μουντιάλ, όλοι οι παίκτες ψάχνουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Ο Μπρέιθγουέιτ κοιτά άλλα πράγματα.

 Με την Δανία να έχει σύντομα το Μουντιάλ όλοι οι διεθνείς θέλουν να έχουν χρόνο συμμετοχής. Ο Μπρέιθγουέιτ όμως φαίνεται να μην έχει αυτή τη σκέψη. Η πιθανή μεταγραφή του Μάρτιν Μπρέιθγουέιτ, στη Μαγιόρκα, φαίνεται τώρα να βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς προέκυψε ότι ο Δανός διεθνής ζήτησε μεγαλύτερο μισθό από αυτόν που έπαιρνε στη Μπαρτσελόνα.

 Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, η προσωπική επιθυμία του επιθετικού είναι να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα, καθώς πιστεύει ότι θα μπορούσε να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό εάν φύγουν οι Μέμφις Ντεπάι και Πιερ-Εμερίκ Ομπαμαγιάνγκ τις επόμενες ημέρες. Η Μπαρτσελόνα, ωστόσο, περιμένει να λάβει μια προσφορά για να μπορέσει να εγκρίνει την πώληση και να δημιουργήσει χώρο σε μια ήδη προβληματική οικονομική δομή. Για αυτούς, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Ο Μπρέιθγουέιτ πρέπει να φύγει.

Ο σύλλογος που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτόν είναι η Μαγιόρκα, αλλά η ομάδα της La Liga ενδέχεται να αποσυρθεί από τη συμφωνία λόγω των υπερβολικών αποδοχών που ζητάει ο επιθετικός από την Δανία. 

Από σήμερα, όλοι όσοι εμπλέκονται στη συμφωνία κατανοούν ότι ο Μπρέιθγουέιτ πρέπει να παίξει, για να πάρει μια θέση στην ομάδα της Δανίας, για το Μουντιάλ στο Κατάρ. Αλλά για αυτό, πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του καθώς η Μαγιόρκα απλά δεν μπορεί να αντέξει ολόκληρη τη μισθοδοσία. Ως εκ τούτου, εάν ο 31χρονος συνεχίσει να επιμένει σε μεγαλύτερο μισθό, η Μπαρτσελόνα μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει το μισό του μισθού του, γεγονός που λογικά θα ήθελαν να αποφύγουν καθώς δεν είναι πλέον στο πλάνο του Τσάβι.

 Αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια των φιλικών πριν από τη σεζόν, όταν ο προπονητής αποφάσισε να τον αποκλείσει εντελώς από την ομάδα. Όμως με συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2024, η μπάλα είναι εν μέρει στο γήπεδο του Δανού.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Προς το παρόν, αναμένεται ότι ο Μπρέιθγουέιτ θα μπορούσε να κανονίσει μια συνάντηση με τον προπονητή της Μαγιόρκα, Javier Aguirre, με τον οποίο έπαιξε στη Leganes από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2020. Αλλά όλα εξαρτώνται από τις απαιτήσεις του παίκτη. Πάντως αν θέλει να παίξει στην Δανία θα πρέπει να έχει χρόνο συμμετοχής με τον σύλλογο του.