Εντυπωσιάζει η νέα φανέλα του Μεξικού

Μουντιάλ Κατάρ

Μουντιάλ Κατάρ: Φοβερή η νέα εμφάνιση του Μεξικού ενόψει του Μουντιάλ με έμφαση στη παράδοση και στο πολιτισμό.

Το Μεξικό παρουσίασε τη Δευτέρα την εκτός έδρας εμφάνισή του για το Μουντιάλ του Κατάρ, με μια ερυθρόλευκη φανέλα γεμάτη εικόνες που αντικατοπτρίζει τόσο την προϊσπανική μνήμη της χώρας όσο και τις σημερινές πολιτιστικές πινελιές.

Σύμφωνα με την Adidas, τον κατασκευαστή του κιτ, οι εικόνες στο πουκάμισο περιλαμβάνουν το malinalli, ένα γρασίδι που ανεβαίνει στο σύμπαν αλλά συνδέεται με τον κάτω κόσμο μέσω των ριζών του. ένα κέλυφος κόγχης, το οποίο συνδέεται με τον Tlahuizcalpantecuhtli, τον Μεσοαμερικανό θεό της αυγής που αντιπροσωπεύει την πρώτη πνοή ζωής και την τελευταία εκπνοή. η σπείρα, η οποία αντανακλά λέξεις που ανθίζουν μέσα από την αλήθεια, το τραγούδι και την ποίηση. το προσωπικό ή το ραβδί ομιλίας που φέρει ο Quetzalcóatl. και νέες φωτιές, που συμβολίζουν τους κοσμικούς κύκλους.

Το ερυθρόλευκο έμβλημα του Μεξικού αναδύεται, συνοδευόμενο, από όλες τις εικόνες στο αριστερό στήθος.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Η νέα φανέλα, η οποία κυκλοφορεί τη Δευτέρα, θα κάνει το ντεμπούτο της την Τετάρτη, όταν το Μεξικό αντιμετωπίζει την Παραγουάη σε φιλικό στο Στάδιο Mercedes-Benz στην Ατλάντα. Η El Tri θα ακολουθήσει με παιχνίδια εναντίον του Περού στο Rose Bowl στις 24 Σεπτεμβρίου και της Κολομβίας στη Σάντα Κλάρα στις 27 Σεπτεμβρίου. Θα ανοίξει το παιχνίδι των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ εναντίον της Πολωνίας στις 22 Νοεμβρίου.