Μια ανάσα από Ρεγραγκί το Μαρόκο

μουντιάλ κατάρ

Μουντιάλ Κατάρ: Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας του Μαρόκο είναι ο Ρεγραγκί.

Ο προπονητής της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, Ουαλίντ Ρεγραγκί φαίνεται πως είναι ο νέος εκλέκτορας της εθνικής Μαρόκο, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας. μουντιάλ κατάρ

Ο 46χρονος Γαλλομαροκινός προέρχεται από εκπληκτική σεζόν με την ομάδα της Καζαμπλάνκα, αφου την οδήγησε στην κατάκτηση του αφρικανικού Champions League και του πρωταθλήματος του Μαρόκο.

Ο Ρεγραγκί έχει μόλις ανανεώσει με την ομάδα, ωστόσο η ομοσπονδία του έδωσε ένα πολυ δυνατό συμβόλαιο και τον έπεισε να διαδεχθεί τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και να οδηγήσει την εθνική στα γήπεδα του Κατάρ.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι πολυ προχωρημένες οι επαφές μεταξύ των δυο πλευρών και οι ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρεγραγκί  έχει προπονήσει την σεζόν 2012-2013 την εθνική ως βοηθός, ωστόσο το να οδηγήσει την ομάδα στο Μουντιάλ ως πρώτος προπονητής αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι τώρα καριέρας του. μουντιάλ κατάρ