Η κατάρα του Χαλίλχοτζιτς

Μουντιάλ Κατάρ

Μουντιάλ Κατάρ: Για κατάρα μίλησε ο Βόσνιος προπονητής μετά τη τρίτη απόλυση του πριν μια μεγάλη διοργάνωση.

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς είναι η τρίτη φορά που απολύεται από εθνική ομάδα, λίγο πριν την συμμετοχή της στο Μουντιάλ και θεωρεί τον εαυτό του “καταραμένο” σε δηλώσεις του στην Βοσνία. Μουντιάλ Κατάρ

Ο εκκεντρικός προπονητής απολύθηκε πριν μερικές μέρες από τον πάγκο των “λιονταριών του Άτλαντα”, λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ του Κατάρ. Η συγκεκριμένη συνθήκη όμως δεν είναι άγνωστη για τον Βόσνιο, καθώς είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του που απολύεται από εκλέκτορας μερικούς μήνες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, το 2010 απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Ακτής Ελεφαντοστού ενώ το 2018 είχε την ίδια κατάληξη ως προπονητής της Ιαπωνίας αυτήν την φορά, μόλις δυο μήνες πριν το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Ο ίδιος νοιώθει απογοητευμένος και αναρωτήθηκε σε συνέντευξη του σε μέσο της Βοσνίας “Μήπως είμαι καταραμένος;” και πρόσθεσε “είμαι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στατιστικά στο ποδόσφαιρο της χώρας, αλλά μάλλον αυτό δεν έχει σημασία για αυτούς”.

Παρά την οποία απογοήτευση για την απομάκρυνση του από τον πάγκο του Μαρόκο θα πάρει ένα ποσό περί των 3 εκατομμυρίων ευρώ, όποτε λογικά θα ξεπεράσει την ” κατάρα “αυτή, λίγο πιο εύκολα.