Αισιόδοξος ο Ντεσάν για Πογκμπά

Μουντιάλ Κατάρ

Πεπεισμένος πως ο Πολ Πογκμπά θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα μπορέσει να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εμφανίστηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Πεπεισμένος πως ο Πολ Πογκμπά θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα μπορέσει να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εμφανίστηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν. Ο Γάλλος τεχνικός σε δηλώσεις του στη «Le Parisien» επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι “η συμμετοχή του Πογκμπά στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν αμφισβητείται”. Μουντιάλ Κατάρ

Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος μέσος μετά την επιστροφή του στη Γιουβέντους πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε ένα φιλικό απέναντι στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα πριν τραυματιστεί στο δεξί του γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Κατόπιν δικής του απόφασης ο Γάλλος σταρ αποφάσισε να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να ακολουθήσει μια συντηρητική αγωγή που θα τον επαναφέρει στην αγωνιστική δράση μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

 Ο Ντεσάν, επιπλέον, αναφέρθηκε και στον Καντέ τονίζοντας την αξία των δύο ποδοσφαιριστών. «Μιλάμε για σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Είναι παίκτες «κλειδιά», με πολλή εμπειρία, είναι ηγέτες».

«Είναι σημαντικό για αυτούς να είναι εκεί αλλά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Για αυτό θα πρέπει οι νέοι παίκτες να είναι έτοιμοι».

Το σίγουρο είναι πως τα παιχνίδια με Αυστρία και Δανία για το Nations League -στις 22 και 25 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα- είναι σημαντικά για τους «πετεινούς» αλλά και για τον Πολ Πογκμπά. Τότε θα φανεί σε τι κατάσταση θα βρίσκεται και αν θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν ο Ντεσάν στην προσπάθεια υπεράσπισης των σκήπτρων. Μουντιάλ Κατάρ