Κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ ο Βαϊνάλντουμ

Μουντιάλ

Μουντιάλ: Τη στήριξή του στον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης, εξέφρασε ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο.

Τη στήριξή του στον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης στη διάρκεια της προπόνησης, εξέφρασε ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο. Μουντιάλ 

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο Ολλανδός μέσος θα μείνει «για πολύ καιρό» εκτός δράσης, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην τελική φάση του Μουντιάλ, η οποία αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά! 

Σε μήνυμα που «ανέβασε» στο Instagram, ο 59χρονος τεχνικός τονίζει αρχικά ότι «κάποιες φορές το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι σκ… Μέσα σε μόνο 2 εβδομάδες, ο «Τζίνι» έγινε ένας από εμάς, εξαιτίας των ανθρώπινων αρετών του (ξέραμε ήδη τις ποδοσφαιρικές αρετές του). Δυστυχώς, σε ένα πολύ ατυχές ατύχημα, είχε έναν κακό τραυματισμό που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγώνες για πολύ καιρό». Στη συνέχεια ο Μουρίνιο υπερασπίστηκε τον νεαρό Φέλιξ Αφένα-Γκιάν, για τον οποίο «κυκλοφόρησε» η φήμη ότι ευθύνεται για τον τραυματισμό του Βαϊνάλντουμ, υπογραμμίζοντας: «Όμως, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο που είναι σκ… κάποιες φορές, οι άνθρωποι μπορούν επίσης να είναι… Αυτοί που ξεκίνησαν τις φήμες ότι ένα κορυφαίο παιδί, όπως ο Φέλιξ, μπορεί να είναι υπεύθυνο γι’ αυτό που συνέβη είναι πραγματικά αποβράσματα. Ας είμαστε όλοι μαζί απόψε (σ.σ. η Ρόμα υποδέχεται στις 19:30 την Κρεμονέζε): παίζουμε για τη Ρόμα, για τον Βαϊνάλντουμ και τον Αφένα-Γκιάν».

Η Ρόμα δεν έχει ανακοινώσει το ακριβές διάστημα της απουσίας του παίκτη από τους αγωνιστικούς χώρους. Το Sky Sport Italy ανέφερε ότι θα γίνουν περισσότερες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Ολλανδού μέσου μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες και πως από αυτές θα κριθεί εάν θα επιλεγεί το χειρουργείο ή όχι. Μουντιάλ 

Η Ολλανδία μετέχει στον 1ο όμιλο του Μουντιάλ, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη (21/11), τον Ισημερινό (25/11) και το Κατάρ (29/11).