Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις* για το Eurobasket!

Στο Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμα πολλά ειδικά στοιχήματα, ενώ την ίδια στιγμή είναι διαθέσιμα special bets σε σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις.

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται με σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Τετάρτης (24/08). Φυσικά, την παράσταση κλέβουν τα παιχνίδια του Champions League, στα οποία ζεις τη δράση με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «τελικό αποτέλεσμα» στο Pamestoixima.gr!

Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς, Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ  με σούπερ αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Champions League με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Παράλληλα, όμως, μπαίνουμε για τα καλά πλέον σε μουντ… Eurobasket, καθώς μετράμε αντίστροφα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ! Στο Pamestoixima.gr είναι ήδη διαθέσιμα πολλά ειδικά στοιχήματα, ενώ την ίδια στιγμή είναι διαθέσιμα special bets σε σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις. Πιο συγκεκριμένα:

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, BetBuilder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.