Διέρρευσαν οι φανέλες της Γερμανίας για το παγκόσμιο κύπελλο.

Μουντιάλ Κατάρ

Μουντιάλ Κατάρ: Διέρρευσαν πριν την επίσημη παρουσίασή τους οι φανέλες των «πάντσερ» για το παγκόσμιο κύπελλο.

Οι φωτογραφίες είχαν δημοσιευθεί με μωσαϊκό στην εικόνα παρ’ όλα αυτά κάποιοι ειδικοί επεξεργάστηκαν τις φωτογραφίες και παρουσιάζουν τη φανέλα των Γερμανών. Οι τέσσερις φορές πρωταθλητές κόσμου αναμένεται να παρουσιάσουν επίσημα τις φανέλες τους τις επόμενες εβδομάδες. μουντιάλ κατάρ

Εντός έδρας 

Το λευκό εξακολουθεί να κυριαρχεί καθώς είναι παραδοσιακή γερμανική επιλογή. Αλλά η μεγάλη κεντρική μαύρη λωρίδα απέχει κάπως από τις περισσότερες εμφανίσεις που έχουμε δει στο παρελθόν.

Η κορυφή και το λογότυπο της Adidas είναι κεντραρισμένα και είναι φτιαγμένα σε μεταλλικό χρυσό χρώμα, με μαύρες ρίγες Adidas να κατεβαίνουν μέχρι τη μέση και να σταματούν στα μανίκια. Η γερμανική σημαία αποδίδεται σε ένα λεπτό δαχτυλίδι στο λαιμό, προσθέτοντας μια πινελιά χρώματος στην εμφάνιση.

Οι Γερμανοί δεν έχουν ενθουσιαστεί. Ίσως η προσθήκη του αριθμού να προσθέσει κάτι στην εμφάνιση και φυσικά βλέποντας την σε δράση μπορεί να αλλάξει η αίσθηση, αλλά η εξαιρετικά φαρδιά μαύρη λωρίδα κάτω από το μπροστινό μέρος δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Εκτός έδρας 

Η εκτός έδρας μπλούζα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα, μαύρη με μοτίβο σε βυσσινί χρώμα που φαίνεται να είναι φτιαγμένο από τα σχήματα “DFB” από το έμβλημα Deutscher Fußball-Bund.

Το σήμα, το λογότυπο της Adidas και οι ρίγες στους ώμους είναι όλα στο ίδιο χρυσό με την εντός έδρας εμφάνιση και φαίνεται πολύ ωραίο στο μαύρο και καφέ φόντο του επάνω μέρους. Μουντιάλ Κατάρ

Αυτή είναι μια καλύτερη προσπάθεια από την εντός έδρας και σίγουρα φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Ας ελπίσουμε ότι τα σορτς και οι κάλτσες είναι στο ίδιο στυλ και η επίσημη κυκλοφορία θα κερδίσει θετικά σχόλια γιατί μέχρι τώρα δεν πήγαν και τόσο καλά.