Μαρόκο: Μία «ανάσα» από Ματζάρι ενόψει Μουντιάλ

Μαρόκο Μουντιάλ

Ο Βάλτερ Ματζάρι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομοσπονδία του Μαρόκο, ώστε να οδηγήσει την εθνική ομάδα στο Μουντιάλ του Κατάρ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Αλ Αραμπί ο Ιταλός πρώην τεχνικός της Νάπολι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Φαουζί Λέκα στο Ραμπάτ και όπως αναφέρουν τα μέσα του Μαρόκο, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Μουντιάλ

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι εξελίξεις στην εθνική ομάδα του Μαρόκο είναι καταιγιστικές. Λίγες μέρες μετά την απομάκρυνση του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας στρέφονται σε ένα ακόμα πολύ μεγάλο όνομα.

Με αυτό το τρόπο η χώρα της Αφρικής δείχνει πως θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στο προσεχές Μουντιάλ του Κατάρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Μαρόκο θα λάβει μέρος σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο μαζί με το Βέλγιο, την Κροατία και τον Καναδά, ενώ αν κάνουμε ένα μίνι… flashback στο Μουντιάλ του 2018 που διεξήχθη στη Ρωσία θα εντοπίσουμε πως το Μαρόκο είχε τερματίσει τελευταίο με 1 πόντο σε όμιλο με Ισπανία, Πορτογαλία και Ιράν. Το μόνο «θετικό» αποτέλεσμα το είχε αποσπάσει από τους «φούριας ρόχας» (1-1) ενώ από Πορτογαλία και Ιράν αντίστοιχα είχε γνωρίσει την ήττα με το ίδιο σκορ (1-0).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!