Ο Ουαντού διαφωνεί με την Ομοσπονδία

Κατακρίνει την αποπομπή Χαλίλχοτζιτς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής και θρύλος του ποδοσφαίρου του Μαρόκο, Αμπντεσλάμ Ουαντού εξέφρασε την απογοήτευση του από την απόφαση της ομοσπονδίας να απομακρύνει τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς από την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Την Πέμπτη ο πρόεδρος της FRM Λέκα, ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Βόσνιου τεχνικού των λιονταριών του Άτλαντα, ο οποίος πλήρωσε τις πολύ κακές σχέσεις που είχε με τα αστέρια της ομάδας και κυρίως τον Χακίμ Ζίγιες.

Μετά την ανακοίνωση της απόλυσης, πολλοί ποδοσφαιράνθρωποι του Μαρόκο εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την απόφαση αυτή καθώς θεωρούν ότι ο Χαλίλχοτζιτς έχει πολλά ακόμα να δώσει και θα έπρεπε να οδηγήσει την ομάδα στα γήπεδα του Κατάρ.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Ένας από τους πιο γνωστούς πρώην αθλητές που δήλωσε την αντίθεση του, είναι ο επί σειρά ετών αρχηγός της εθνικής Αμπντεσλάμ Ουαντού ο οποίος τόνισε «Είναι μια απόφαση που πάρθηκε μετά από πίεση της κοινής γνώμης. Θεωρώ ότι είναι ενάντια στις αρχές του αθλήματος και στην εικόνα της χώρας μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παλιός συμπαίκτης του Ουαντού, Γουάλιντ Ρεγκραουί αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της εθνικής Μαρόκο τις προσεχείς ημέρες και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και στο προσεχές Μουντιάλ.