Αργεντινή: Φιλικό με τα ΗΑΕ πριν το Κατάρ

Μουντιά Κατάρ

Τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αργεντινή τον ερχόμενο Νοέμβριο επιβεβαίωσε ο προπονητής των ΗΑΕ, Ροδόλφο Αρουαμπαρένα.

Στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα βρεθεί για φιλικό αγώνα κόντρα στην εθνική της χώρας ακριβώς πριν την έναρξη του Μουντιάλ η Αργεντινή.

Το φιλικό θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών Λατινικής Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά και σε αυτό της συμφωνίας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας με το Εμιράτο του Άμπου Ντάμπι.

Σε επιβεβαίωση για τη πραγματοποίηση του εν λόγω φιλικού προχώρησε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο προπονητής των ΗΑΕ και πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ροδόλφο Αρουαμπαρένα.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

«Ναι, το φιλικό ορίστηκε για μία εβδομάδα πριν την έναρξη της διοργάνωσης. 16 Νοεμβρίου, θα γίνει στο Άμπου Ντάμπι. Ελπίζουμε ότι η ομάδα μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτή την ευκαιρία και ότι θα βοηθήσει την Αργεντινή να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο πιο προετοιμασμένη γίνεται».

«Κάθε μέρα φτάνουμε όλο και πιο κοντά και τα δεδομένα αλλάζουν, όμως αυτή τη στιγμή θεωρώ πως η Αργεντινή είναι ένα από τα φαβορί».